|

Dinamo Kiev: 6 Beşiktaş: 0 ÖZET - Maç özeti ve golleri geniş özet

Dinamo Kiev Beşiktaş Özet görüntülerini izlemek için haberimize bakabilirsiniz. UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Beşiktaş Ukrayna'da Dinamo Kiev ile karşılaştı. Siyah-beyazlı ekip mücadelenin ilk yarısını 4-0'lık skor ile geride tamamladı. Karşılaşmanın bitiminde geniş özeti, golleri ve maç sonu istatistiklerini haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
00:59 - 7/12/2016 Çarşamba
Güncelleme: 08:32 - 7/12/2016 Çarşamba
Diğer
Dinamo Kiev Beşiktaş maç özeti

ve golleri izlemek için hemen tıkla. Devler Ligi'nde Beşiktaş deplasmanda Dinamo Kiev'e konuk oldu. Kara kartalın zorlu akşamında ilk yarıda Kiev'in bulduğu 4 gol ile taraftarlar adeta şok yaşadı. Maçın özetini ve gollerini izlemek isteyen futbolseverler haberimizden yararlanabilirler. Dinamo Kiev Beşiktaş maçına dair tüm detayları buradan takip edebilirsiniz.






Beşiktaş Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Dinamo Kiev'e 6-0'lık skor ile yenilerek Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.






Maçtan dakikalar


UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. haftasında Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla Beşiktaş arasında oynanan maçın ilk yarısı 4-0 ev sahibi takımın üstünlüğüyle tamamlandı.



Beşiktaş, tarihi maçına gol yiyerek başladı. 9. dakikada Dinamo Kiev, sağdan kazandığı taç atışında gol buldu. Yarmolenko, güzel bir çalımla kurtardığı topu arka direkte boş pozisyondaki Biesedin'e aktardı. Bu oyuncu, meşin yuvarlağı boş kaleye göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.



22. dakikada Quaresma'nın sol çaprazdan ortasında ceza alanı içinde siyah-beyazlı oyuncuların dokunamadığı top yandan auta gitti.



26. dakikada Hutchinson'ın ara pasında ceza alanı içinde sağ çaprazda topla buluşan Aboubakar'ın yerden şutunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.



28. dakikada Dinamo Kiev'in atağında atılan ara pasta Beşiktaş'tan Andreas Beck, topla buluşan Gonzalez'i düşürünce, hakem penaltı noktasını gösterdi ve Beck'i kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.



30. dakikada penaltı atışını kullanan Yarmolenko, meşin yuvarlağı filelere göndererek farkı 2'ye çıkardı: 2-0.



32. dakikada Beşiktaş, kalesinde bir gol daha gördü. Tosic'in kaptırdığı ve kaleci Fabricio'nun uzaklaştırmaya çalıştığı topu önünde bulan Buyalskiy, Marcelo'nun müdahalesine rağmen meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 3-0.



45 1. dakikada ani gelişen Dinamo Kiev atağında Yarmolenko'nun pasıyla topla buluşan Gonzalez'in vuruşunda, Beşiktaş savunmasının müdahalesine rağmen meşin yuvarlak filelere gitti ve Beşiktaş, mücadelenin ilk yarısını 4-0 geride kapadı.



Stat: Kiev Olimpiyat



Hakemler: Craig Thomson, Alan Mulvanny, David McGeachie (İskoçya)



Dinamo Kiev: Rudko, Burda, Khacheridi, Vida, Antunes, Ryabalka, Yarmolenko, Sydorchuk, Buyalskiy, Gonzalez, Biesedin



Beşiktaş: Fabricio, Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Hutchinson, Tolgay Arslan, Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Aboubakar



Goller: Dk. 9 Biesedin, Dk. 30 Yarmolenko (Penaltıdan), Dk. 32 Buyalskiy, Dk. 45 1 Gonzalez (Dinamo Kiev)



Kırmızı kart: Dk 29 Beck (Beşiktaş)



Sarı kartlar: Dk. 20 Oğuzhan Özyakup, Dk. 30 Aboubakar (Beşiktaş), Dk. 43 Gonzalez (Dinamo Kiev)









Dinamo Kiev-Beşiktaş maçından notlar


UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki son maçında Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'e konuk olan Beşiktaş'ın kadrosundaki değişiklikler dikkati çekti.



Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'de Fenerbahçe ile yapılan derbi karşılaşmasının ilk 11'inde 3 değişiklik yaparak takımını Dinamo Kiev karşısına çıkarttı.



Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe maçında forvet oynattığı Cenk Tosun'a yedekler arasında yer verirken, bu oyuncunun yerine hücumda Vincent Aboubakar'ı görevlendirdi. Eski takımı Fenerbahçe'ye karşı ilk 11'de görev alan Gökhan Gönül, Dinamo Kiev karşısında yedek soyunurken, bu oyuncunun yerine sağ bekte Andreas Beck şans buldu.



Sarı-lacivertli takım karşısında ilk 11'de sahaya çıkan Kerim Frei da yedek soyunurken, Dinamo Kiev karşısında orta sahanın solunda OIcay Şahan görev aldı.



- Olcay Şahan ilk kez 11'de


Şenol Güneş'in Dinamo Kiev'e karşı başlangıç kadrosunda yer verdiği Olcay Şahan, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez 11'de şans buldu.



Siyah-beyazlı formayla son olarak Süper Lig'de Gençlerbirliği ile oynanan maçta ilk 11'de oynayan Olcay, takımının Dinamo Kiev ile yapılan önemli maçta sahaya başlangıç kadrosunda çıktı.



Müsabakaya Fabricio, Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Hutchinson, Tolgay Arslan, Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Aboubakar 11'i ile başlayan Beşiktaş'ın yedeklerinde ise Tolga Zengin, Necip Uysal, Kerim Frei, Cenk Tosun, Atınç Nukan, Gökhan Gönül ve Gökhan İnler yer aldı.







- Taraftarlar yalnız bırakmadı


Beşiktaş'ın gruptan çıkmak hedefiyle Dinamo Kiev'le karşılaştığı maçta siyah-beyazlı taraftarlar, takımlarını yalnız bırakmadı.



İki gün önceden Kiev'e gelmeye başlayan siyah-beyazlı taraftarlar, tribünlerde takımlarına büyük destek verdi. Karşılaşmayı 6 bine yakın Beşiktaşlı taraftar izledi.



Şampiyonlar Ligi'nde iddiasını daha önce kaybeden Dinamo Kiev'in taraftarları ise maça ilgi göstermedi. Kiev Olimpiyat Stadı'nın tribünleri boş kalırken, stadın büyük bölümünde siyah-beyazlı taraftar yer aldı. Seksen bin kişilik stattaki mücadeleyi, 10 bine yakın taraftar takip etti.



- Soğuk havada oynadı


Karşılaşma soğuk hava şartlarında oynandı. Saha zemini oynamaya uygun gözükürken iki takım, eksi 2 derecede mücadele etti.



Dinamo Kiev Beşiktaş Özet görüntülerini izlemek için haberimize bakabilirsiniz. UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Beşiktaş Ukrayna'da Dinamo Kiev ile karşılaştı. Siyah-beyazlı ekip mücadelenin ilk yarısını 4-0'lık skor ile geride tamamladı. Karşılaşmanın bitiminde geniş özeti, golleri ve maç sonu istatistiklerini haberimizden görebilirsiniz.


#Dinamo Kiev
#Beşiktaş
#Özet
#UEFA Şampiyonlar Ligi
#maç özeti
#maç golleri
7 yıl önce