|

Azerbaycan ordusu ele geçirdi: Ermenistan ordusunun iletişimini felç edecek

Azerbaycan ordusu Ermenistan ordusuna ağır kayıplar vermeye devam ediyor. Ermenistan güçlerine karşı açılan ateşle Hocavend, Fuzuli ve Gubadlı istikametlerinde ciddi zaiyat verdirildiği ifade edilirken, önemli iletişim hatları da kontrol altına alındı. Operasyonlar kapsamında Ermenistan güçlerinin bazı yönlerde geri çekildiği de kaydedildi.

07:54 - 24/10/2020 Cumartesi
Güncelleme: 08:00 - 24/10/2020 Cumartesi
AA
Foto/arşiv
Foto/arşiv

Azerbaycan ordusunun, topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonların devam ettiği bildirildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, operasyonların gece boyunca Ağdere, Hocavend, Fuzuli, Hadrut ve Gubadlı yönlerinde değişen yoğunlukta sürdüğü belirtildi.

CİDDİ ZAİYAT VERİLDİ

Azerbaycan ordusunun savunma hattına top ve havanlarla ateş açan Ermenistan güçlerine karşı açılan ateşle Hocavend, Fuzuli ve Gubadlı istikametlerinde ciddi zaiyat verdirildiği ifade edildi.

GERİ ÇEKİLDİLER

Ermenistan ordusunun silah, mühimmat ve yakıt depolarının imha edildiği, Ermenistan güçlerinin bazı yönlerde geri çekildiği kaydedildi.

İLETİŞİM HATLARI ELE GEÇİRİLDİ

Azerbaycan ordusunun, Ermenistan güçlerinin birkaç destek noktasını imha ettiği, önemli iletişim hatlarını kontrol altına aldığı ve önemli tepeleri işgalden kurtardığı bildirildi.



#Azerbaycan
#çatışma
#Dağlık Karabağ
#Ermenistan
3 yıl önce