|

Ermenistan ordusu içler acısı halde: Silah ve yiyecek sıkıntısı başladı!

Ağdere, Fuzuli, Hadrut, Cebrail ve Gubadlı yönlerinde operasyonlarını aralıksız sürdüren Azerbaycan ordusu önemli arazi ve yükseklikleri işgalden kurtarırken, Ermenistan'ın askeri kaynak ve alt yapısına ise onarılamaz hasar verildiği açıklandı. Operasyonlar sonrası ağır darbe yiyen ve firarların başladığı Ermenistan ordusunda teçhizat, silah, mühimmat ve yiyecek sıkıntısı da yaşandığı kaydedildi.

08:28 - 23/10/2020 Cuma
Güncelleme: 08:33 - 23/10/2020 Cuma
AA
Foto/arşiv
Foto/arşiv

Azerbaycan ordusunun topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonlar sürüyor.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, gece boyunca Ağdere, Fuzuli, Hadrut, Cebrail ve Gubadlı yönlerinde operasyonların değişen yoğunlukta devam ettiği bildirildi.

ÖNEMLİ ARAZİ VE YÜKSEKLİKLER ELE GEÇİRİLDİ

Azerbaycan ordusunun savunma hattına top ve havanlarla ateş açan Ermenistan güçlerinin Fuzuli, Cebrail ve Gubadlı istikametindeki mevzilerine darbeler vuruldu. Bu istikametlerde Azerbaycan ordusu önemli arazi ve yüksekliklerde kontrol sağladı.

SİLAH VE YİYECEK SIKINTISI YAŞIYORLAR

Açıklamada, tüm cephe boyunca Ermenistan'ın askeri kaynak ve alt yapısına onarılamaz hasar verildiği, Ermeni güçlerin teçhizat, silah, mühimmat ve yiyecek sıkıntısı yaşadığı kaydedildi.

Tüm cephe boyunca çatışmaların sürdüğü, durumun Azerbaycan ordusunun kontrolünde olduğun bildirildi.



#Azerbaycan
#Dağlık Karabağ
#Ermenistan
4 yıl önce