|

Cumhurbaşkanı Erdoğan Central Park'ta: Büyük ilgiyle karşılandı

ABD'de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'un Manhattan bölgesinde yer alan Central Park'ta yürüyüş yaptı. Yoğun ilgiyle karşılanan Erdoğan hem Türk vatandaşları hem ABD'de halkının yoğun ilgisiyle karşılandı. Vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, fotoğraf çektirmek isteyen kimseyi de kırmadı. Central Park'ta bir restoranda oturan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yanına yaklaşan Burkino Faso'lu bisikletçi Michael ile de fotoğraf çektirdi. Bisikletçi, Erdoğan'dan "Dünyanın en iyi başkanı" olarak bahsetti.

11:27 - 18/09/2022 воскресенье
Güncelleme: 14:08 - 18/09/2022 воскресенье
Yeni Şafak
​Cumhurbaşkanı Erdoğan Central Park'ta.
​Cumhurbaşkanı Erdoğan Central Park'ta.

Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kuruluna katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere ABD'nin New York şehrine giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'un Manhattan bölgesinde yer alan Central Park'ta yürüyüş yaptı.

Bölgedekilerin Erdoğan'a ilgisi dikkat çekerken birçok kişi de fotoğraf çektirmek ve sohbet etmek için Erdoğan'ın yanına geldi.

Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen sevenlerini kırmayan Erdoğan, mütevazılığı ile bir kez daha gönüllere taht kurdu.




"DÜNYANIN EN İYİ BAŞKANI"

Daha sonra Central Park'ta bulunan Loeb Boathouse isimli restoranta giden Erdoğan'a burada Burkina Fasolu bir bisikletçi büyük ilgi gösterdi. Adının Michael olduğu öğrenilen bisikletçi, Erdoğan'ın yanına gelerek özçekim yaptı.



Bisikletçi, Erdoğan'dan
"Dünyanın en iyi başkanı"
olarak bahsetti. Erdoğan da Burkina Fasolu hayranına İngilizce
"Tanıştığıma memnun oldum"
diyerek yanıt verdi.



#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Central Park
#ABD
2 лет назад