|

Ermenistan devlet radyosu Serdar Ortaç'ın fotoğrafını "Öldürülen Azerbaycan askeri" haberinde kullandı

Ermenistan Kamu Radyosu’nun internet sitesinde yayımlanan, “Günlere göre öldürülen Azerbaycan askerlerinin sayısı” başlıklı haberde, şarkıcı Serdar Ortaç’ın fotoğrafı kullanıldı.

12:20 - 22/10/2020 Perşembe
Güncelleme: 12:31 - 22/10/2020 Perşembe
Yeni Şafak
Ermenistan devlet radyosunun kullandığı fotoğraf, 2000 yılında Sivas 5’inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı’nda çekildi.
Ermenistan devlet radyosunun kullandığı fotoğraf, 2000 yılında Sivas 5’inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı’nda çekildi.

Azerbaycan’ın işgal altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyon karşısında çaresiz kalan Ermenistan, algı oluşturmak için resmi kurumları ve yetkilileri aracılığıyla alay konusu olan paylaşımlar yapıyor.

Fotoğraf 2000 yılında Sivas'ta çekildi

Son olarak internet sitesinden “Günlere göre öldürülen Azerbaycan askerlerinin sayısı” başlıklı bir haber yayımlayan Ermenistan Kamu Radyosu, şarkıcı Serdar Ortaç’ın fotoğrafını kullandı. Ortaç’ın 2000 yılında Sivas’ta askerlik yaptığı sırada çekilen fotoğrafın paylaşılması, sosyal medyada alay konusu oldu.


Daha önce de kullanmışlar

Ermenistan Kamu Radyosu’nun daha önce de Serdar Ortaç’ın başka bir fotoğrafını, Karabağ’daki gelişmelerle ilgili yayımlanan bir haberde kullandığı görüldü.





#ermenistan
#devlet radyosu
#serdar ortaç
#asker
#ölü
4 yıl önce