|

Filistinliler mesajlarını İsrail'in attığı mermi kovanlarıyla verdi: Bizi aşamayacaksınız

İşgalci İsrail güçleri, Mescid-i Aksa'da bulunan Filistinlilere ses, gaz ve göz yaşartıcı bombalarla saldırmıştı. Saldırının öğle saatlerine doğru bir süre durmasıyla Mescid-i Aksa'da biriken kapsüller vahşetin boyutlarını gösterdi. Filistinliler işgalci İsraillilerin Kudüs'te attığı mermilerin kovanlarından 'Bizi aşamayacaksınız' yazdı.

15:20 - 10/05/2021 Pazartesi
Güncelleme: 15:32 - 10/05/2021 Pazartesi
Diğer
​Filistinliler mesajlarını İsrail'in attığı mermi kovanlarıyla verdi.
​Filistinliler mesajlarını İsrail'in attığı mermi kovanlarıyla verdi.

İşgalci İsrail güçleri, Mescid-i Aksa'da bulunan Filistinlilere ses, gaz ve göz yaşartıcı bombalarla saldırmıştı. Saldırının öğle saatlerine doğru bir süre durmasıyla Mescid-i Aksa'da biriken kapsüller vahşetin boyutlarını gösterdi.Filistinliler işgalci İsraillilerin Kudüs'te attığı mermilerin kovanlarından 'Bizi aşamayacaksınız' yazdı.

KAPSÜLLER VAHŞETİ GÖSTERDİ

İşgalci İsrail güçleri, Mescid-i Aksa'da bulunan Filistinlilere ses, gaz ve göz yaşartıcı bombalarla saldırmıştı. Saldırının öğle saatlerine doğru bir süre durmasıyla Mescid-i Aksa'da biriken kapsüller vahşetin boyutlarını gösterdi.


BİZİ AŞAMAYACAKSINIZ!

Filistinliler işgalci İsraillilerin Kudüs'te attığı mermilerin kovanlarından 'Bizi aşamayacaksınız' yazdı.


Filistinliler avluda temizlik yaptı. Temizlik esnasında, ses, gaz ve göz yaşartıcı bombaların kapsülleri tek bir noktada toplanırken, İsrail güçlerinin şiddetini de gözler önüne serdi.



#israil
#filsitin
#mermi
3 yıl önce