|

Gençlerden sonra şimdi sıra çocukların zihinlerini kirletmekte: Lego'dan çocuk oyuncaklarına LGBT tasarımı!

Avrupa ve Amerika'da çeşitli medya kuruluşları ve film endüstrisi sapkın yaşamlarını genç bireylere empoze ederken oyuncak markaları da çocukların zihinleri kirletmek için kolları sıvadı. Danimarkalı oyuncak markası Lego "Herkes harika" adlı LGBT temalı bir set çıkardı. Legolarda sapkın hareketin renkleri temsil ediliyor.

18:10 - 24/05/2021 Pazartesi
Güncelleme: 19:49 - 24/05/2021 Pazartesi
Yeni Şafak
Lego'dan çocuk oyuncaklarına LGBT tasarımı.
Lego'dan çocuk oyuncaklarına LGBT tasarımı.

Avrupa ve Amerika'da çeşitli medya kuruluşları ve film endüstrisi sapkın yaşamlarını genç bireylere empoze ederken oyuncak markaları da çocukların zihinleri kirletmek için boş durmuyor.

SAPKIN HAREKETE DESTEK

Danimarkalı oyuncak markası Lego "Herkes harika" adlı LGBT temalı bir set çıkardı. Legolarda sapkın hareketin renkleri yer alıyor.


KİRLİ OYUN!

Lego'nun tasarım bölümü Başkan Yardımcısı Matthew Ashton şirketin sapkın hareket topluluğunu kutlamak için hep bir seri çıkarmak istediğini ve bu serinin hazırlanmış olduğunu belirtiyor.

11 renkli figür arasında gökkuşağı renklerinin dışında, sapkın LGBT hareketini yansıtması için beyaz ve pembe, ten rengi çeşitliliğini temsil etmesi için de siyah ve kahverengi eklendiği belirtildi.





#lgbt
#sapkın
#leog
#oyuncak
#gökkuşağı
3 yıl önce