|

Trump'tan 'Kaşıkçı' açıklaması: Suudi yetkililerle konuşacağım

ABD Başkanı Trump, kaybolan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında yeni bir açıklama yaptı. Trump, "Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Şimdiye kadar Suudi yetkililerle Kaşıkçı hakkında konuşmadım ama konuşacağım" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
17:59 - 9/10/2018 Salı
Güncelleme: 18:44 - 9/10/2018 Salı
Yeni Şafak
ABD Başkanı Trump
ABD Başkanı Trump

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda kaybolan Washington Post gazetesi yazarı Cemal Kaşıkçı hakkında dün suskunluğunu bozan ABD Başkanı Donald Trump, bugün yeni bir açıklama daha yaptı.

Trump, "Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla bu noktada hiçbir şey bilmiyorum. Şimdiye kadar Suudi yetkililerle Kaşıkçı hakkında konuşmadım ama konuşacağım" dedi.

Detaylar netleşiyor

İstanbul Levent'te bulunan Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na girdikten sonra ortadan kaybolan gazeteci Cemak Kaşıkçı olayına ilişkin detaylar netleşmeye devam ediyor.

Yetkililer, konsolosluk binasını net şekilde gören 2 kameranın olduğu bilgisi kamuoyuyla paylaşılırken, şu ifadelere yer verildi:

  • "Konsolosluğu net gören 2 kamera var. Kaşıkçı'nın çıkış görüntüsü bulunamadı. Kaşıkçı olayıyla ilgili 150 kameranın kaydı inceleniyor.
  • Olayla ilgili 7 şüphelinin Türkiye'de 3 saate yakın kaldığı öğrenildi."
#Donald Trump
#Cemal Kaşıkçı
#Türkiye
#ABD
6 yıl önce