|

YPG/PKK'lı teröristler yine sivilleri hedef aldı: Suruç ve Akçakale'ye havanlı saldırı

Barış Pınarı Harekatı ile bozguna uğrayan YGP/PKK'lı teröristler yine sivillere saldırdı. Suruç ilçesine teröristler tarafından atılan 3 havan mermisi nedeniyle 1 kişi yaralandı. Akçakale'ye de saldıran teröristlerin attığı havan mermisi bir binaya isabet etti.

10:34 - 13/10/2019 الأحد
Güncelleme: 14:23 - 13/10/2019 الأحد
AA
YPG/PKK'lı teröristler Şanlıurfa'nın Surç ve Akçakele ilçelerinde sivillerin bulunduğu alanlara havanlı saldırı düzenledi.
YPG/PKK'lı teröristler Şanlıurfa'nın Surç ve Akçakele ilçelerinde sivillerin bulunduğu alanlara havanlı saldırı düzenledi.

Terör örgütü YPG/PKK'nın Suriye'de işgali altındaki bölgelerden Suruç ve Akçakale'deki sivillere yönelik havan mermili saldırısında bir kişi yaralandı.




  • Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) başlatılan Barış Pınarı Harekatı devam ediyor.

SURUÇ'TA 3 EVE HAVAN İSABET ETTİ

Suriye'de terör örgütü YPG/PKK işgali altındaki bir bölgeden Suruç ilçesindeki sivillerin bulunduğu 3 eve havanlı saldırı düzenlendi.


Saldırılarda yaralanan bir kişi Suruç Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Evlerde de hasar meydana geldi.


AKÇAKALE'DEKİ SALDIRIDA 2 KİŞİ YAŞADIĞI PANİK NEDENİYLE HASTANEYE KALDIRILDI

Terör örgütü tarafından Akçakale ilçesine yönelik de havanlı saldırı gerçekleştirildi.


  • Sivillerin bulunduğu bir binaya isabet eden havan nedeniyle yaralanan olmazken, patlama nedeniyle panik yaşayan 2 kişi kontrol amaçlı hastaneye götürüldü.

Saldırıda binada büyük hasar meydana geldi.

#Barış Pınarı Harekatı
#Suruç
#Şanlıurfa
#Akçakale
#PKK
#YPG
#terörist
٪d سنوات قبل