|

Altın fiyatlarında sert düşüş devam ediyor

ABD başkanlık seçimleri ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmişti. Koronavirüs salgını süresince yatırımcıların gözdesi haline gelen altın son günlerde düşüşe geçti. Yatırımcılar ise 12 Kasım altın fiyatlarının belli olmasının ardından gram altının fiyatının ne kadar olduğunu, çeyrek altının kaç liradan alınıp satıldığını, yarım ve tam altın fiyatlarını merak ediyor. İşte altın fiyatlarında son rakamlar...

08:50 - 12/11/2020 Perşembe
Güncelleme: 09:07 - 12/11/2020 Perşembe
Yeni Şafak
Altın fiyatları düşüşte.
Altın fiyatları düşüşte.

Koronavirüs salgını tüm dünyada etkisini göstermeye devam ederken, döviz kurları ve altın üzerindeki virüs kaynaklı ciddi hareketlilik de sürüyor.ABD başkanlık seçimleri ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmişti.
Son günlerde inişli çıkışlı bir grafik çizen altın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamaların ardından sert bir düşüş içerisine girdi.

Altın fiyatları ne olacak araştıran yatırımcılar için analistlerden, "altın fiyatları tekrar rekor kırabilir" yorumu geldi. Altının ons fiyatının tekrar hareketlenmesi ile uzmanlardan altın tahminleri araştırmasını yapan vatandaşlar heyecanla altın fiyatlarının düşmesini bekliyor.

Peki 12 Kasım Perşembe gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL'den alınıp satılıyor? İşte güncel altın rakamları...

GRAM ALTIN NE KADAR?

  • Altının ons fiyatındaki hareketliliğe karşın dolar kurundaki dalgalanma ile dengelenen gram altın satış fiyatı 467,23 liradan başladı. Gram altının alış fiyatı ise Kapalıçarşı'da 467,19 lira olarak belirlendi.

ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

Ons fiyatının 2 bin doların altında kalmasıyla bu sabah çeyrek altın satış fiyatı ise 773,60 lirayı gördü. 12 Kasım Perşembe çeyrek altının alış fiyatı ise 763,20 lira olarak güne başladı.

YARIM ALTIN FİYATI

Yarım altının alış fiyatı 1,526,60 olurken, satış fiyatı ise 1547,30 oldu.

12 KASIM 2020 CUMHURİYET ALTINI FİYATI

Bir Cumhuriyet altını satış fiyatı 3.083,30 lira olurken bir Cumhuriyet altını alış fiyatı ise 3.053,70 lira oldu.



#Altın fiyatları
#Gram altın
#Çeyrek altın
4 yıl önce