|

Albayrak CEO'su Bolat: Türk milleti yek vücut olmuştur

Brunson konusunda yargı bağımsızlığını tanımayan ABD'nin, Türkiye'ye karşı ekonomik saldırı başlatmasının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde milli bir mücadele başladı. Yeni Şafak, TVNET ve yenisafak.com başta olmak üzere Albayrak Grubu'nun tüm yayın mecraları da milli kampanyaya destek olacak bir çalışma başlattı. Albayrak Grubu'nun milli hamlesine ilişkin, Albayrak CEO'su Doç. Dr. Ömer Bolat, "Bu saldırı karşısında da Türk milleti yek vücut olmuştur. Bu ülkenin bir parçası olarak milli yerli ve sivil olarak, kuruluş olarak da bu milli seferberlikle her zaman yayınlarıyla, duruşuyla yanında yer almıştır ve almaya da devam edecektir" dedi.

Yeni Şafak
17:25 - 17/08/2018 Cuma
Güncelleme: 18:37 - 17/08/2018 Cuma
Yeni Şafak
Albayrak CEO'su Doç. Dr. Ömer Bolat
Albayrak CEO'su Doç. Dr. Ömer Bolat

Brunson konusunda yargı bağımsızlığını tanımayan ABD'nin, Türkiye'ye karşı ekonomik saldırı başlatmasının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde milli bir mücadele başladı. Başta devlet kurumları olmak olmak üzere özel kurum ve kuruluşlar, vatandaşlar birlikte hareket etmeye başladı.

Yeni Şafak, TVNET ve yenisafak.com başta olmak üzere Albayrak Grubu'nun tüm yayın mecraları da milli kampanyaya destek olacak bir çalışma başlattı. Albayrak Grubu'nun milli hamlesine ilişkin, Albayrak CEO'su Doç. Dr. Ömer Bolat, Bu saldırı karşısında da Türk milleti yek vücut olmuştur. Albayrak Holding, Albayrak ailesi ve Albayrak Medya Grubu da bu ülkenin bir parçası olarak milli yerli ve sivil olarak, kuruluş olarak da bu milli seferberlikle her zaman yayınlarıyla, duruşuyla almıştır, almaya da devam edecektir" dedi.


"Türk halkı ve ekonomi yönetimi muhteşem bir birliktelik gösterdi"

Albayrak CEO'su Doç. Dr. Ömer Bolat ve Reklam Piri Genel Müdürü Abdullah Hanönü, TVNET canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

TVNET, Yeni Şafak ve yenişafak.com ile birlikte Albayrak Grubu’nun güçlü, bağımsız ve milli duruşu olan bir medya kuruluşu olduğunu söyleyen Albayrak CEO'su Doç. Dr. Ömer Bolat, “Medya kuruluşlarının en önemli gelir kalemlerinden birinin reklam geliri olduğu ifade ederek, bu reklamı veren sanayi ve ticaret sektörlerindeki, hizmet sektörlerindeki firmalar da bizim iş ortaklarımızdır, biz onları müşteri olarak görmeyiz. İş ortaklarımız olarak görürüz. Etle tırnak gibi birbirimizden ayrı düşünmeyiz. Böyle bir dönemde Türkiye’ye ABD’nin siyasal amaçlı, Türk Lirası’nın değeri düşürme amaçlı bir kur saldırısını başlattığı dönemde, ekonomide bazı çalkantılar olabiliyor. Ama Türk halkı, ekonomi yönetimi ve ekonomi yetililerimiz muhteşem bir birliktelik gösterdiler, bu hafta Türk lirası yükselişe geçti. Ve kaybettiği değerlerin bir kısmını geri aldı. Bu hadise dünya gündemi oldu.
Albayrak ailesi olarak, yönetim kurulumuzun ortak kararıyla böyle bir önemli birliktelik ve seferberlik döneminde biz de reklam konusunda iş ortaklarımıza bir kapı açalım dedik ve böyle bir dönemde yaklaşık bir buçuk ay süreyle eylül ay sonuna kadar verecekleri her bir reklam için biz ekstra bir reklamı ücretsiz olarak yayınlayacağımızı tüm platformalarda açıkladık"
dedi.

Milli mecra olarak: Albayrak Grubu

Milli mecra olarak her zaman Albayrak Medya'nın konumlandığını ifade eden Bolat, reklam veren müşterilere ilişkin, "Onların da ciddi bir hassasiyet gösterdiklerini ve büyük bir memnuniyet duyduklarını görüyoruz" ifadelerini kullandı.

  • Doç. Dr. Ömer Bolat, "Türkiye için birliktelik döneminde birlik olma gününde, Türkiye ekonomisinin bu sıkıntıyı rahatça atlatabilmesi için reklam noktasında iş ortaklarımıza kolaylık sağlamış olduk" dedi.

Bir reklam için biz ilave bir reklam kampanyası

"Amacımız reklam alma ve artırma değil" diyen Albayrak CEO'su Doç. Dr. Ömer Bolat, "Bir haftadır milli birlik ve seferberlik anlamında muhteşem bir dayanışma ve kenetlenme gösterdik Türkiye olarak ve dünya tarihine geçtik. Ve dünya ülkeleri de bunu takdirle iftiharla takip ettiklerini açıklıyorlar, gerek hükümetler düzeyinde gerekse medya ortamlarında. Albayrak Medya Grubu ’da burada bir duruş göstermiştir. Bir milli mecra olarak iş oraklarımıza '
sizleyiz, sizin yanınızdayız, birlik ve beraberlik içindeyiz'
, böyle bir dönemde Eylül ayına kadar vereceğiniz her bir reklam için biz ilave bir reklamı da ücretsiz biz yayınlayacağız diye ücretsiz bir taahhüdde bulunuyoruz" açıklamasında bulundu.

Albayrak CEO'su Doç. Dr. Ömer Bolat, son olarak, "Bu günleri atlatacağız,
kesinlikle Türk ekonomisinden kaynaklanan bir kriz durumu yoktur.
Sadece döviz kuru üzerine küresel finans baronlarının ve ABD’nin siyasi amaçlı olarak başlattığı bir saldırı vardır.
Bu saldırı karşısında da Türk milleti yek vücut olmuştur. Albayrak Holding, Albayrak ailesi ve Albayrak Medya Grubu da bu ülkenin bir parçası olarak milli yerli ve sivil olarak, kuruluş olarak da bu milli seferberlikle her zaman yayınlarıyla, duruşuyla almıştır, almaya da devam edecektir"
dedi.

"Kampanyamıza yoğun ilgi gösterildi"

Reklam Piri Genel Müdürü Abdullah Hanönü de, Albayrak Grubu’nun bu kampanyasıyla diğer basın yayın gruplarına da örnek teşkil ettiğini ifade etti.

Başlatılan kampanyayla önümüzdeki günlerce olumlu neticeler alınacağını öngören Hanönü, "Türkiye'nin atlattığı kritik dönemlerin ardından kriz zamanlarında Albayrak Medya Grubu olarak üreticilerin ve sanayicilerin yanında olmaya çalıştık.
Başkan Erdoğan'ın çağrısı üzerine biz de elimizden geleni ortaya koymak için tüm çalışmaları başlattık
.
Dün başlattığımız kampanyaya yoğun ilgi gösterildi
.
Onlarca firma ve ajansla görüştük, umarım bu hareketimiz diğer firmalara da örnek olmuş oluruz
. Reklam sektöründe başlattığımız bu çalışmayla güzel sonuçlara alacağımızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Albayrak Medya Grubu'nun yerli ve milli duruştan hiçbir zaman ödün vermeyerek faaliyetlerine devam ettiğini vurgulayan Hanönü, "Biz dolardan etkilenen piyasanın normal seyrine dönmesi adına attığımız bu adımın neticelerini umarız ki kısa vadade göreceğiz.
Yıl sonuna kadar üretim ve yatırımlarımızla pozitif sonuçlar alacağımızı düşünüyorum
" dedi.


#Milli mecra
#Türkiye
#Albayrak Grubu
#ABD
#Kur saldırısı
#TVNET
#​Albayrak
#Doç. Dr. Ömer Bolat
#Reklam Piri
#Abdullah Hanönü
6 yıl önce
default-profile-img