ASFAT 'IDEF 2019'da ulusal ve uluslararası işbirliği anlaşmaları yaptı

17:15, 02/05/2019, PerşembeG: Güncelleme: 17:22, 02/05/2019, Perşembe
Yeni Şafak
ASFAT 'IDEF 2019'da ulusal ve uluslararası işbirliği anlaşmaları yaptı
ASFAT, IDEF 2019’da birebir görüşmeler gerçekleştirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 30 yıllık inşa, modernizasyon, tamir, bakım ve idame tecrübesini, bir çözüm ortağı yaklaşımı ile tasarım, üretim, bakım, eğitim süreçlerine tüm dost ve müttefik ülkeleri de dâhil eden ASFAT, IDEF 2019’da uluslararası delegasyonlar ve firmalarla birebir görüşmeler gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’nın himayelerinde, Millî Savunma Bakanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 14’üncü Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı “IDEF 2019”, 30 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Savunma sektöründe küresel ölçekte “Devletten Devlete” satış, pazarlama ve işbirliği alanında faaliyet göstermek üzere kurulan ASFAT A.Ş., uluslararası kurum ve kuruluşlarla ilişkilerini geliştirmek, ürün ve hizmetlerini tanıtmak üzere” IDEF 2019” kapsamında Milli Savunma Bakanlığı’nın standında yerini aldı.

Savunma, güvenlik, denizcilik, havacılık ve uzay sanayii alanlarında üretilen en modern araç, malzeme ve sistemlerin sergilendiği “IDEF 2019”da ASFAT, Askeri Fabrika ve Tersanelerle birlikte savunma sanayimizin son yıllarda geldiği noktayı gözler önüne sergiledi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 30 yıllık inşa, modernizasyon, tamir, bakım ve idame tecrübesini, bir çözüm ortağı yaklaşımı ile tasarım, üretim, bakım, eğitim süreçlerine tüm dost ve müttefik ülkeleri de dâhil eden ASFAT, IDEF 2019’da uluslararası delegasyonlar ve firmalarla birebir görüşmeler gerçekleştirildi.

“IDEF 2019” kapsamında Karadağ Savunma Bakanlığı, Kanada’dan Vard, Hollanda’dan Damen, Ukrayna’dan UkrObronProm ve Airbus Defence ile uluslararası anlaşmalara Genel Müdür Esad Akgün ile imza atan ASFAT, yurtiçinden de Meteksan, Best Grup, YDS, Alp Havacılık İstanbul Savunma Havacılık ve Uzay Kümelenmesi SAHA, OSTİM Savunma ve Havacılık Kümelenmesi OSSA, ODTÜ TEKNOKENT Savunma Sanayii Kümelenmesi TSSK, Eskişehir Havacılık Kümelenmesi ESAC, İzmir Havacılık ve Uzay Kümelenmesi HUKD gibi 20 şirket ve kuruluş ve firmayla birçok alanda stratejik iş birliği yaptı.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026