|

Cumhurbaşkanı: Büyümede dünyanın bir numarası olduk

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da ekonomiyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Birilerinin "Türkiye'nin ekonomisi iyi değil" ifadesi kullandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hadi git yat. Evelallah biz dimdik ayaktayız. Büyümede dünyanın bir numarası olduk, yüzde 11 ile bir numara" dedi.

Yeni Şafak
16:52 - 21/01/2018 Pazar
Güncelleme: 16:57 - 21/01/2018 Pazar
AA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tofaş Spor Salonu'ndaki AK Parti Bursa Kadın Kolları 5. Olağan İl Kongresi öncesinde, kendisini salon önünde bekleyenlere hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, göreve geldiklerinde 3 bin 500 dolar olan kişi başına düşen milli geliri 11 bin dolara çıkardıklarını belirterek, 36 milyar dolar ihracatın 158 milyar doları geçtiğine işaret etti.

Erdoğan, Türkiye'nin IMF'ye 23,5 milyar dolar olan borcunu da ödediğini anımsatarak, "Artık bizim IMF diye bir sorunumuz yok, o bitti." dedi.

"HADİ GİT YAT, DİMDİK AYAKTAYIZ"

Birilerinin "Türkiye'nin ekonomisi iyi değil" ifadesi kullandığını belirten Erdoğan, "Hadi git yat. Evelallah biz dimdik ayaktayız. Büyümede dünyanın bir numarası olduk, yüzde 11 ile bir numara. Kimse bize akıl vermesin, onlar akıllarını kendilerine saklasınlar. Biz kendimize yeteriz." ifadesini kullandı.

#Recep Tayyip Erdoğan
#Büyüme
#Ekonomi
#IMF
6 yıl önce