|

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesaplarını bozacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gölbaşı'nda 219 eserin hizmete açılış töreninde, "Kanal Ankara projesi ile şehrimize çok farklı bir eser daha kazandırıyoruz" dedi. Erdoğan, 31 Mart seçimlerine ilişkin de "Ülkemizin içinde ne kadar ezan, vatan, bayrak, milli irademiz ile sorunu olanlar varsa hepsi 31 Mart'a yüklenmiş durumdalar. Tüm bu hesapları bozacağız" açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
16:20 - 13/03/2019 Çarşamba
Güncelleme: 16:56 - 13/03/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gölbaşı'nda 219 eserin Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Bugün 219 kalem yatırımın açılışını gerçekleştiriyoruz.

Sandıkları seçimde patlatacağınıza inanıyorum. Ankara'nın en güzel millet bahçelerinden birini kuruyoruz.

  • 86 okul inşa ederek ilçemizin gelişimine uygun altyapı kurduk. 3512 yataklı yurtlar açtık, Gölbaşı'na gençlik merkezi kazandırmak için çalışmalara başladık. İlçemize inşallah önümüzdeki yıl hizmete açacağımız yıl yeni bir devlet hastanesi yapıyoruz.

  • Kanal Ankara projesi ile şehrimize çok farklı bir eser daha kazandırıyoruz.

Türkiye gibi çevresinden dünyanın tüm güçlerinin hesap yaptığı bir coğrafyada her seçim bir beka seçimidir. Ülkemizin tökezlemesini bekleyen terör örgütleri tüm umutlarını 31 Mart'a bağlamaktadır. Ülkemizin içinde ne kadar ezan, vatan, bayrak, milli irademiz ile sorunu olanlar varsa hepsi 31 Mart'a yüklenmiş durumdalar. Tüm bu hesapları bozacağız.

PKK ile iş birliği yapanın Türkiye'nin hayrına bir amacı olamaz. FETÖ ile iş birliği yapanın Türk milletinin hayrına bir kaygısı olamaz. Karanlık ittifaklarının vitrininde ayrı, mahzeninde ayrı pazarlıklar yapanların bu ülke ile ilgili bir derdi olamaz."

#Cumhurbaşkanı
#Recep Tayyip Erdoğan
#Gölbaşı
#Toplu Açılış Töreni
5 yıl önce