|

Facebook ile beraber Zuckerberg de 'çöktü'

Ekonomi dünyasının önde gelen yayın organlarından Forbes, yaklaşık yedi saat erişim sağlanamayan Facebook, Instagram ve Whatsapp kesintileri nedeniyle Facebook'un sahibi Mark Zuckerberg'in yaklaşık 6.7 milyar dolar kaybettiğini ve en zenginler sıralamasında beşinci sıraya gerilediğini açıkladı.

00:07 - 5/10/2021 الثلاثاء
Güncelleme: 01:38 - 5/10/2021 الثلاثاء
Yeni Şafak
Mark Zuckerberg
Mark Zuckerberg

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Facebook'a ve aynı şirkete ait WhatsApp ile Instagram'a yaklaşık yedi saat erişim sağlanamadı.

Dünya basını, şirketin domain'ine (bir web sitesinin internetteki adı ve adresi) yapılan saldırı nedeniyle sorunun tam çözümünün ne zaman sağlanacağının bilinmediğini aktarıyor.

Sputnik'te yer alan habere göre, yaklaşık 1.5 milyar kullanıcının kişisel verileri, internet korsanları tarafından çeşitli forumlarda satışa çıkarıldı.

Dünyanın konuştuğu gelişmeler, şirketin sahibi Mark Zuckerberg'i bir hayli sıkıntıya soktu.

Zuckerberg'in serveti saatler içinde eridi

Ekonomi dünyasının önde gelen yayın organlarından Forbes, Facebook, Instagram ve Whatsapp kesintileri nedeniyle Facebook'un sahibi Mark Zuckerberg'in yaklaşık 6.7 milyar dolar kaybettiğini ve en zenginler sıralamasında beşinci sıraya gerilediğini açıkladı.


#Facebook
#Mark Zuckerberg
#Erişim Sorunu
#WhatsApp
#Forbes
#Instagram
٪d سنوات قبل