|

İstanbul'da müthiş uygulama

İSPARK, otoparklarında giriş çıkışları hızlandırmak ve sürücüleri nakit para derdinden kurtarmak amacıyla abone kart uygulamasını hayata geçiriyor. Buna göre abone kartıyla en az 100 lira bakiye yükleyerek istenilen otoparktan yararlanılabilecek.

Yeni Şafak
11:48 - 14/08/2015 Cuma
Güncelleme: 08:50 - 14/08/2015 Cuma
Yeni Şafak

Proje sayesinde vatandaşlar otopark hizmeti aldıktan sonra ödeme noktalarında İSPARK abone kartı ile ödeme yaparak çıkış yapabilecekler



İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğü ve desteğiyle birçok yeniliği vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, “Sürücülerin kısa zamanda araçlarını park etmelerini sağlamak amacıyla, teknolojik sistemleri otoparklarımızda kullanıma alıyoruz. Farklı ödeme seçenekleri ile hem sürücülerimize zaman kazandırmak, hem de nakit ödeme zorunluluğunu ortadan kaldırmak istiyoruz. Kurumsal abonelik hizmeti ile başlattığımız bu uygulamayı kısa zaman içerisinde bireysel kullanıma da açmayı hedefliyoruz “ dedi.



Sistem nasıl çalışıyor?


Şirketler İSPARK'ın Kurumsal Abonelik Panelinden (kurumsal.ispark.com.tr) kullanıcı hesabı oluşturarak abonelik hizmeti alacakları araçların plakalarını sisteme kayıt edecek. Kurumsal aboneler kullanıcı hesabına araç başına en az 100 TL bakiye yüklemesi yaparak abone kartları ile İstanbul genelindeki tüm otoparklardan faydalanabilecek. Otoparklarda geçerli olan fiyat tarifelerinin parklanma sonunda abonelerin hesabından düşüleceği sistem sayesinde kullanıcılar tüm araçlarının parklanma detaylarına ulaşabilecek.



Bireysel abonelik


İSPARK otoparklarında İstanbul Kart entegrasyonunun sağlanması ile kent genelinde bireysel abonelik hizmeti de kullanıma açılacak.



Vatandaşlar sahip oldukları İstanbul kartlarını artık İSPARK otoparklarında da kullanabilecek. Böylelikle vatandaşların park hizmeti sonrasında yaşayabilecekleri nakit sıkıntısının önüne geçilecek. Ayrıca Park Et Devam Et otoparklarını kullanan vatandaşlar hem park hizmetinden hem de toplu taşıma hizmetinden tek kart ile faydalanabilecek.


#İSPARK
#Otopark
#abonelik kartı
#Mehmet Çevik
9 yıl önce