|

Kredi paketi iş dünyasına cesaret verdi

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, KOBİ’lerin finansmanı amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve çatısı altındaki odaların iş birliği, özel ve kamu bankalarının gönüllü katılımıyla tabana yaygın yeni bir kredi paketi üzerinde çalışıldığını açıklaması üzerine, çalışmaya iş dünyasından da destekler geldi. Sektör temsilcileri atılan hamlelerin kendilerini cesaretlendirdiğine işaret ederek; ticaretin önündeki engellerin kaldırıldığını belirtiyor.

Haber Merkezi
04:00 - 19/08/2018 Pazar
Güncelleme: 01:18 - 19/08/2018 Pazar
Yeni Şafak
Zeytinoğlu, bu hamlelerin sanayicileri cesaretlendirdiğini bildirdi.
Zeytinoğlu, bu hamlelerin sanayicileri cesaretlendirdiğini bildirdi.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, "Hazırlanan kredi paketi, hükümetin bugüne kadar aldığı tüm önlemlerin başarısını garanti eden bir sigortadır" dedi. Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Hasan Ali Cesur da, kredi paketinin KOBİ'lerin finansmana ulaşması noktasında yaşadıkları sıkıntıya çare olacağının aşikar olduğunu söyledi.

REEL SEKTÖRÜ RAHATLATTI

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Merkez Bankası ve bakanlıklar tarafından reel sektörü rahatlatmaya yönelik başlatılan teşvikleri ve alınan tedbirleri memnuniyetle karşıladıklarını, tüm bu hamlelerin sanayicileri cesaretlendirdiğini bildirdi.

#Kredi paketi
#İş dünyası
6 yıl önce