Yeni emekliye 2 bin 600 lira piyangosu

Yeni Şafak
11:22, 18/05/2018, CumaG: Güncelleme: 11:27, 18/05/2018, Cuma
Diğer
Yeni emekliye 2 bin 600 lira piyangosu
Kurban Bayramı öncesinde ödenecek bin lira ikramiyeyi de cebine koyacak olan bu kişiler, banka promosyonuyla da 600 liraya varan ödeme alabilecek.

Yeni emeklileri dini bayramlar öncesi biner lira ikramiye ve 600 liraya varan promosyon fırsatı bekliyor. Bu ay emekli olanlar, yaz aylarında 2 bin 600 lirayı cebine koyacak, ayrıca temmuz zammından da yararlanacak.

Her çalışanın hayali emekli olmak. Emekli olanlar aylık bağlanmasının sevincini yaşarken, 2 imkana daha kavuşacak. Yeni emekliler hem dini bayramlar öncesi biner lira ikramiye hem de 600 liraya varan banka promosyonu fırsatını yakalayacak.

2 BİN LİRA İKRAMİYE

Bayram ikramiyesi sadece mevcut emeklileri değil, bundan böyle emekli olacakları da kapsıyor. Emekli aylığı bağlananlar, ikramiye hakkı da elde etmiş olacak. Emeklilik tarihini izleyen dönemlerde verilecek bayram ikramiyelerinden yararlanacaklar. Yine yeni emekliler, banka promosyonunu da alabiliyor. Emekli aylığı bağlananlar, bankasını seçip 3 yıllık dönem için 600 liraya varan promosyonu da cebine koyabiliyor. İlk ikramiye ödemesi haziranda, Ramazan Bayramı öncesinde verilecek. Ödemenin Haziran’ın ilk haftasında yapılması planlanıyor.

600 LİRA PROMOSYON

Açıklanacak ödeme tarihinde emekli aylığı bağlanmış olanlar, bin lira ikramiyeyi alabilecek. Güneş'in haberine göre, bu kişiler, bundan sonra yapılacak tüm ikramiye ödemelerinden de yararlanacak. Kurban Bayramı öncesinde ödenecek bin lira ikramiyeyi de cebine koyacak olan bu kişiler, banka promosyonuyla da 600 liraya varan ödeme alabilecek. Böylece bu yaz maaşın yanı sıra 2 bin 600 liralık ek gelir elde etmiş, temmuz zammından da yararlanmış olacaklar. Ramazan Bayramı ikramiyesi ödendikten sonra, Kurban Bayramı ikramiyesi verilmeden önce emekli aylığı bağlananlar da bu yaz bin 600 lira ek ödemeden yararlanacak.

Haziranda hesapta

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşları, her ayın 17’siyle, 28'i arasında ödeniyor. Fakat, dini bayramlar bu tarihlere denk gelirse, SGK maaşları daha erken ödeyebiliyor. Bu yıl ilk defa ödenecek olan bayram ikramiyesinin haziranın ilk haftası hesaplara yatırılması planlanıyor.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026