|

Fenerbahçe Göztepe maçı canlı izle! FB Göztepe canlı skor

CANLI İZLE: Süper Lig kaldığı yerden devam ediyor. Süper Lig'de 18. haftada 20 Ocak Cumartesi günü Fenerbahçe Göztepe'yi evinde konuk ediyor. Fenerbahçe Göztepe canlı skor ve maçın pozisyonları canlı takibi haberimiz üzerinden yapabilirsiniz. Fenerbahçe Göztepe (FB-GZTP) maçı canlı izle...

Yeni Şafak
18:25 - 20/01/2018 Cumartesi
Güncelleme: 18:39 - 20/01/2018 Cumartesi
Diğer
​Fenerbahçe Göztepe maçı canlı izle!
​Fenerbahçe Göztepe maçı canlı izle!

Fenerbahçe Göztepe (FB-GZTP) maçı canlı izle... Fenerbahçe, Süper Lig'in 18. haftasında yarın sahasında Göztepe ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini bekliyor. Fenerbahçe Göztepe maçı 20 Ocak 2018 Pazartesi saat 19.00'da oynanmaya başlayacak. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç oynadığı belirtildi. Antrenmanın, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdiği aktarıldı. Fenerbahçe, bu antrenmanla hazırlıklarını tamamladı ve Can Bartu Tesisleri'nde kampa girdi.

Süper Lig'de ilk devreyi 30 puan
ve averajla 6. sırada tamamlayan Göztepe, ikinci yarının ilk maçında yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.
Ülker
Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı
hakem
Ümit Öztürk
yönetecek. Süper Lig'e 14 yıl sonra döndükten sonra başarılı bir ilk devre geçiren sarı-kırmızılı ekip, ikinci yarıda da bu performansını sürdürmek istiyor.
Kart cezalısı Rajko Rotman'ın forma giyemeyeceği Göztepe'de Nabil Ghilas'ın sakatlığı bulunuyor.
İzmir temsilcisinde Beto, Halil Akbunar ve Kadu ise sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Sarı-kırmızılı ekip, ara transfer döneminde şimdiye dek Prince Segbefia ile yollarını ayırdı, Emre Can Coşkun'u Adanaspor'a kiraladı, kadrosuna ise Kardemir Karabükspor'dan Andre Poko'yu dahil etti. Göztepe ile Fenerbahçe arasında sezonun ilk yarısında İzmir'de yapılan müsabaka 2-2 bitmişti.
FENERBAHÇE GÖZTEPE CANLI SKOR VE CANLI TAKİP:


Süper Lig’de sezonun ilk devresini 30 puanla 6. sırada tamamlayan Göztepe, ikinci devreyi Ülker Stadyumu’nda oynanacak Fenerbahçe maçıyla açıyor.17 haftada 9 galibiyet, 3 beraberlik, 5 de yenilgi alarak 14 yıl sonra yükseldiği Süper Lig’de başarılı bir performans ortaya koyan Göztepe, Fenerbahçe’ye karşı Kadıköy’de de 3 puan peşinde koşacak. Takımlarını ilk yarıda yalnız bırakmayan 2 bin 200 Göztepeli taraftar, Ülker Stadyumu’nda karşılaşmayı izleyebilecek.Dış sahada 5 kez galip gelen, 1 maçından da beraberlikle ayrılan sarı-kırmızılılar, deplasmanda 3 yenilgi aldı. Sezonun ilk haftasında Bornova Stadı’nda oynanan karşılaşma ise 2-2 berabere tamamlanmıştı.

Fenerbahçe, ikinci yarıyı Göztepe maçıyla açıyor

Fenerbahçe, Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftasında yarın Göztepe'yle sahasında karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, Süper Lig'in ilk yarısını 33 puanla lider Medipol Başakşehir'in 3, ikinci Galatasaray'ın ise 2 puan gerisinde 3. sırada tamamladı. Ligde şu anda 10 haftayla en uzun yenilmezlik serisine sahip takım konumunda bulunan Fenerbahçe, son mağlubiyetini 29 Eylül 2017'de Akhisar Belediyespor karşısında 1-0'lık sonuçla yaşadı. Fenerbahçe daha sonraki 10 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik alarak yükselişe geçti ve üst sıralara tırmandı.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, 4'ü Türkiye Kupası olmak üzere son 14 resmi maçta ise yenilgi yüzü görmedi. İlk yarının başarılı takımlarından Göztepe ise 30 puanla 6. sırada bulunuyor. Teknik direktör Tamer Tuna yönetimindeki İzmir temsilcisi, son lig maçında Galatasaray'a 3-1 kaybetmişti. İki takım arasında sezonun ilk yarısındaki maç ise 2-2 berabere bitmişti.

Fenerbahçe'de 3 eksik

Fenerbahçe'de Göztepe maçında sakatlığı bulunan 3 futbolcunun kadroda olması beklenmiyor. Sarı-lacivertlilerde, Vincent Janssen, Luis Neto ve Şener Özbayraklı'nın Göztepe maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Sakatlıkları düzelen Josef de Souza, İsmail Köybaşı, Nabil Dirar teknik direktör Kocaman'dan şans bekleyecek. Sakatlığı düzelen Mehmet Ekici'nin ise riske edilmeyecek. Fenerbahçe'nin genç Makedon futbolcusu Eljif Elmas da ilk kez bir Süper Lig maçında kadroya girecek.

Öte yandan sarı-lacivertli ekipte üçer sarı kartı bulunan Hasan Ali Kaldırım ve İsmail Köybaşı, Göztepe karşılaşmasında sarı kart görmeleri durumunda 19. haftadaki Trabzonspor mücadelesinde cezalı duruma düşecek.

Kadıköy'de ritmini buldu

Fenerbahçe, Kadıköy'de oynadığı son 6 maçı da kaybetmedi. Sahasında oynadığı ilk iki maçta Trabzonspor'la berabere kalıp Medipol Başakşehir'e yenilen sarı-lacivertliler, daha sonra taraftarı önünde çıkışa geçti. Fenerbahçe, son 6 iç saha maçında sadece Kayserispor'la 3-3 berabere kalarak puan yitirdi.

Van Persie gitti

Hollanda Birinci Futbol Ligi takımlarından Feyenoord ile anlaşan Robin van Persie, sarı-lacivertli taraftarlara veda etti. Sosyal medya hesabından veda mesajı paylaşan 34 yaşındaki futbolcu, "Bu değerli ülkenin güzel insanlarına her şeyin en iyisini diliyorum. Özellikle değerli Fenerbahçe taraftarlarının gelecekte takımla beraber istedikleri başarıya ulaşmalarını canı gönülden istiyorum." dileğinde bulundu.

Hollandalı futbolcu mesajında, "Öncelikle bu güzel ülkede tecrübe sahibi olabildiğim ve güzel kalpli insanlarla tanışma fırsatı bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. İstanbul'u evim gibi hissettirdiğiniz ve misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Feyenoord, transfer konusunda pürüzlerin giderildiğini ve Van Persie için pazartesi günü Feijenoord Stadı'nda imza töreni düzenleneceğini açıklamıştı.

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'dan 2015 yılının temmuz ayında Fenerbahçe'ye transfer olan Van Persie, iki buçuk sezonda sarı-lacivertli takımla 87 resmi maça çıktı ve 36 gol attı.

#Fenerbahçe
#Göztepe
#Fenerbahçe Göztepe canlı
#Fenerbahçe Göztepe canlı izle
#Fenerbahçe Göztepe canlı skor
#Fenerbahçe Göztepe canlı takip
#Fenerbahçe Göztepe
#FB GZTP canlı
6 yıl önce
default-profile-img