
Yolcular, firma tarafından temin edilen bir başka otobüse seyahate devam etti. Jandarma ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
06:37, 23/02/2022, ÇarşambaG: Güncelleme: 06:54, 23/02/2022, Çarşamba
Bursa'da yolcu otobüsü ile iki TIR çarpıştı: 20 yolcu ölümden döndü
Bursa'da, yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü, önündeki iki TIR'a çarptı. Kazada otobüste bulunan 20 yolcu ölümden dönerken, sıkıştığı yerden çıkarılan muavin ve yaralanan otobüs şoförü ise hastanede tedavi altına alındı.
Kaza saat 22.00 sıralarında Bursa-Karacabey yolu 60'ıncı kilometresinde meydana geldi.

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden Balıkesir'e gitmek üzere 20 yolcusu ile hareket eden Mustafa O. yönetimindeki 16 AAD 697 plakalı otobüs, Karacabey girişinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı.

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği yolcu otobüsü, önünde seyir halinde olan önce A.K. idaresindeki 06 CID 087 plakalı TIR'a, ardından R.D. idaresindeki 42 CJH 94 plakalı TIR'a arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle muavin Seyit B. ön koltukta sıkışırken, sürücü Mustafa O., yaralandı.

Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Trafik polisleri, olası ikinci bir kazayı önlemek için yol üzerinde güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri sıkışan muavin Seyit B.'yi otobüsten çıkardı.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan sürücü Mustafa O. ve muavin Seyit B., ambulansla Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Otobüsteki diğer yolcuların kazada yara almadığı öğrenildi.










Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.