Giderken zengin gelirken fakir

04:00, 12/03/2025, Çarşamba
Yeni Şafak
Giderken zengin gelirken fakir

Yeni Şafak Gazetesi'nin 13 Mart 2025 tarihli sayısına hoş geldiniz. Gündem, spor ve ekonomi sayfalarımızda bugünün öne çıkan haberlerini keşfedin.

Yeni Şafak Gazetesi'nin 12 Mart 2025 tarihli birinci sayfasında yer alan manşet ve haberler...

Yeni Şafak Gazetesi'nin 12 Mart 2025 tarihli birinci sayfasında yer alan manşet ve haberler...

Bir günde iki trilyon dolar buharlaştı

ABD Başkanı Donald Trump'ın gümrük vergisi politikaları ve ülkede artan resesyon endişeleri piyasalardan bir günde yaklaşık 2 trilyon doları buharlaştırdı. S&P 500 endeksi, 19 Şubat'ta ulaştığı zirvesine göre yüzde 7 eridi. Nasdaq endeksi de 16 Aralık 2024'te gördüğü en yüksek seviyesine kıyasla yüzde 13'ten fazla değer kaybetti. Ekonomistler, ABD ekonomisinin karamsar bir görünüm sergilediğine dikkat çekiyor.


Bir günde iki trilyon dolar buharlaştıABD Başkanı Donald Trump'ın gümrük vergisi politikaları ve ülkede artan resesyon endişeleri piyasalardan bir günde yaklaşık 2 trilyon doları buharlaştırdı. S&P 500 endeksi, 19 Şubat'ta ulaştığı zirvesine göre yüzde 7 eridi. Nasdaq endeksi de 16 Aralık 2024'te gördüğü en yüksek seviyesine kıyasla yüzde 13'ten fazla değer kaybetti. Ekonomistler, ABD ekonomisinin karamsar bir görünüm sergilediğine dikkat çekiyor.

Giderken zengin gelirken fakir

İmamoğlu’nun İstanbul Üniversitesi’ne usulsüz yatay geçişiyle ilgili soruşturmada ilginç bir belge ortaya çıktı. İmamoğlu sınavsız olarak kayıt yaptırdığı Girne Amerikan Üniversitesi’ne “Hesabında yüklü miktarda para” olduğuna dair banka referans mektubu verdi. İstanbul Üniversitesi’ne başvururken ise “Maddi durumum iyi olmadığı için gelmek istiyorum” dedi.


Giderken zengin gelirken fakirİmamoğlu’nun İstanbul Üniversitesi’ne usulsüz yatay geçişiyle ilgili soruşturmada ilginç bir belge ortaya çıktı. İmamoğlu sınavsız olarak kayıt yaptırdığı Girne Amerikan Üniversitesi’ne “Hesabında yüklü miktarda para” olduğuna dair banka referans mektubu verdi. İstanbul Üniversitesi’ne başvururken ise “Maddi durumum iyi olmadığı için gelmek istiyorum” dedi.

Kaybedecek zaman yok

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Fatih Tekke, Şenol Güneş’in de yer aldığı toplantıda resmi sözleşmeye imza attı. "Kaybedecek bir dakikamız bile yok" diyen 47 yaşındaki teknik adam, Avrupa için Türkiye Kupası’nı hedeflediklerini söyledi.

Kaybedecek zaman yokTrabzonspor'un yeni teknik direktörü Fatih Tekke, Şenol Güneş’in de yer aldığı toplantıda resmi sözleşmeye imza attı. "Kaybedecek bir dakikamız bile yok" diyen 47 yaşındaki teknik adam, Avrupa için Türkiye Kupası’nı hedeflediklerini söyledi.
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026