Osmanlı dönemine ait nadide yapıları ve zengin doğal güzellikleri ile dört mevsim göz kamaştıran Balkan ülkeleri, baharın gelmesiyle birlikte gezi tutkunu turistleri ağırlamaya hazırlanıyor. Başçarşı'daki Osmanlı dönemi eserleri Gazi Hüsrev Bey (fotoğrafta) ve Ferhadiye camileri ile Moriçe Han ve Kapalı Çarşı, ayrıca Katedral de ziyaretçilerine zamanda yolculuğa çıkma fırsatı sunuyor.
10:23, 05/04/2014, Cumartesi
Balkanlar'ı gezmenin tam zamanı
Balkanlar'ı gezmenin tam zamanı
Dubrovnik (fotoğrafta), Makarska, Split ve Adriyatik adaları, tatilini deniz, kum ve güneşle sonlandırmak isteyenler için alternatif destinasyonlar arasında gösterilebilir.
Başçarşı'daki Osmanlı dönemi eserleri Gazi Hüsrev Bey ve Ferhadiye camileri, Sebily (fotoğraf) ile Moriçe Han ve Kapalı Çarşı, ayrıca Katedral de ziyaretçilerine zamanda yolculuğa çıkma fırsatı sunuyor.
Balkanlar'ı gezmenin tam zamanı
Başlıklar :
