|

9 şehidin isimleri ve memleketleri belli oldu : Milli Savunma Bakanlığı açıkladı

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan askerlerimizin isimleri ve memleketleri belli oldu. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bulunan bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 9 asker için taziye mesajı yayımladı. Bakan Güler'in Milli Savunma Bakanlığına ait sosyal medya hesabından paylaşılan mesajında, "Şehit olan Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuşlar Serkan Sayin, Hakan Gün, Ahmet Köroğlu, Piyade Sözleşmeli Erler Müslüm Özdemir, Kemal Batur, Emrullah Gülmez, İstihkam Sözleşmeli Erler Murat Atar ve Muhammed Tunahan Evcin'in fotoğraflarına yer verildi."Kahraman silah arkadaşlarımız 12 Ocak 2024 tarihinde şehit olmuşlardır. Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." dedi.

07:53 - 13/01/2024 Cumartesi
Güncelleme: 12:09 - 13/01/2024 Cumartesi
AA
Pençe Kilit Bölgesinde şeht olan askerlerimizin kimlikleri belli oldu
Pençe Kilit Bölgesinde şeht olan askerlerimizin kimlikleri belli oldu

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bulunan bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 9 asker için taziye mesajı yayımladı.


Bakan Güler'in Milli Savunma Bakanlığına ait sosyal medya hesabından paylaşılan mesajında,
şehit olan Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuşlar Serkan Sayin, Hakan Gün, Ahmet Köroğlu, Piyade Sözleşmeli Erler Müslüm Özdemir, Kemal Batur, Emrullah Gülmez, İstihkam Sözleşmeli Erler Murat Atar ve Muhammed Tunahan Evcin'in
fotoğraflarına yer verildi.
Mesajda, şunlar kaydedildi:

"Kahraman silah arkadaşlarımız 12 Ocak 2024 tarihinde şehit olmuşlardır. Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim."

Pençe Kilit şehitlerinin isimleri ve memleketleri;

Piyade Üsteğmen Gökhan Delen - Aksaray
Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayin -Adıyaman
Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir -
Kahramanmaraş
Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur -
Niğde
Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez - Kahramanmaraş
Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün - Gaziantep
Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu - İstanbul
İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar - Ordu
İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin - Eskişehir



#Milli Savunma Bakanı
#Pençe-Kilit Harekatı
#şehit
#taziye
#Yaşar Güler
4 ay önce