|

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: O devirler geride kaldı! Haddinizi bilin

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 103 emekli amiralin yayınladığı skandal bildiriye ilişkin açıklamada bulundu. Kurtulmuş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada eski Türkiye sevdalısı, vesayetçi, kendisini milli iradenin üstünde gören zihniyetin bazı temsilcilerinin, yayınladıkları sözde bildiri ile siyasete akıl, millete ayar vermeye çalıştıklarını bildirdi. Kurtulmuş'un paylaşımında ayrıca, "O devirler geride kaldı! Haddinizi bilin! İçinize sinmese de şunu çok iyi anlayın ki; bu millet, vatanı da mavi vatanı da demokrasiyi de milli iradeyi de bedelini ödeyerek korumuştur ve koruyacaktır" ifadeleri yer aldı.

03:08 - 4/04/2021 Pazar
Güncelleme: 03:18 - 4/04/2021 Pazar
AA
Numan Kurtulmuş
Numan Kurtulmuş
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, eski Türkiye sevdalısı, vesayetçi, kendisini milli iradenin üstünde gören zihniyetin bazı temsilcilerinin,
yayınladıkları sözde bildiri ile siyasete akıl, millete ayar vermeye çalıştıklarını
bildirdi.
Kurtulmuş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Haddinizi bilin"

  • "Eski Türkiye sevdalısı, vesayetçi, kendisini milli iradenin üstünde gören zihniyetin bazı temsilcileri yayınladıkları sözde bildiri ile siyasete akıl, millete ayar vermeye çalışıyorlar.
    O devirler geride kaldı! Haddinizi bilin! İçinize sinmese de şunu çok iyi anlayın ki; bu millet, vatanı da mavi vatanı da demokrasiyi de milli iradeyi de bedelini ödeyerek korumuştur ve koruyacaktır.
    "
#AK Parti
#Numan Kurtulmuş
#Bildiri
3 yıl önce