
Ankara'nın Cebeci semtindeki Dikimevi Caddesi'nde meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden Selkin Çengel, Gülten Ünal, Hayati Özden, Ethem Saçak ve Asim Deryal son yolculuğuna uğurlandı.
Dikimevi Semti Cemal Gürsel Caddesi üzerinde dün saat 13.00 da meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 kişiden Seklin Çengel, Gülten Ünal, Hayati Özden, Ethem Saçak ve Asim Deryal için cenaze namazı kılındı.
Karşıyaka Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Ak PartiSözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Ankara Milletvekili Ali ihsan arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenazenin ardından Selkin Çengel'in oğlu Mirza Çengel(10), babası Yücel Çengel ile birlikte annesini son yolculuğuna uğurlarken gözyaşlarına hakim olamadı. Selkin Çengel'in kızı ise annesinin naaşı cenaze aracına bindirildiği sırada hiçbir şeyden habersiz annesine el sallayarak uğurladı.
Dikimevi'nde dün 12 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazaya karışan belediye otobüsünün sürücüsü tutuklanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.
Cemal Gürsel Caddesi'ndeki kazanın ardından gözaltına alınan şoför E.A, polis ekiplerince getirildiği Ankara Adliyesinde, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Mustafa Bilgili'ye ifade verdi.
Bilgili, ifade işlemi sonrasında E.A'yı, "12 kişinin ölmesine ve çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olmak" suçundan tutuklanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk etti.








