|

Arnavutköy'de film gibi kovalamaca: Korsan taksi kaçtı polis kıskıvrak yakaladı

Arnavutköy'de, dur ihtarına uymayan korsan taksi şoförü ile trafik polisleri arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sonunda yakalanan şoföre ceza yağdı.

11:28 - 11/04/2021 Pazar
Güncelleme: 11:35 - 11/04/2021 Pazar
DHA
Kovalamaca anları ve şüphelinin yakalanma anları bir başka sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Kovalamaca anları ve şüphelinin yakalanma anları bir başka sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, geçen cuma İstanbul Arnavutköy'de yaşandı. Daha önce de korsan taksicilik yaptığı için ceza kesilen 34 L 4919 plakalı otomobilin şoförü Erhan T'yi yanında müşterisi ile giderken gören trafik polisi ekipleri, 'dur' ihtarında bulundu.

Trafik polisleri, uyarılara aldırış etmeyerek kaçmaya başlayan Erhan T'nin peşine düştü. İki otomobil arasında yaklaşık 5 dakika süren bir kovalamaca başladı. Trafiğin yoğun olduğu noktada polis ekipleri tarafından sıkıştırılan şoför sonunda yakalandı.


60 GÜN TRAFİKTEN MEN

Araçtan indirilen Erhan T, polis merkezine götürülürken, otomobili 60 gün trafikten men edildi. Polislerden kaçan korsan taksi şoförüne "Trafiği tehlikeye atmak", "Korsan taşımacılık yapmak" ve "Ters yönde araç kullanmak" suçlarından yaklaşık 10 bin lira ceza kesildi.



Korsan taksi şoförü ve trafik polisleri arasında yaşanan nefes kesen kovalamaca anları arkadan gelen bir aracın sürücüsünün cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülere Erhan T. ile polisler arasında yaşanan kovalamaca, aracın durdurulma ve şoförün yakalanma anları yansıdı.


#korsan taksi
#polis
#kovalamaca
3 yıl önce