|

Başkan Altay Konya’nın gelecekteki mühendislerini afet bölgesine gönderdi: 'Gidin görün ve ders alın'

Türkiye'nin derinden etkilendiği 10 ili kapsayan sarsıcı depremlerin hemen ardından Hatay’a giderek çalışmalarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kentinin 3 üniversitesinde eğitim gören inşaat mühendisliği öğrencilerini ve hocalarını inceleme yapmaları adına afet bölgesine gönderdi. Altay, “Yaşadığımız bu felaketten etkilenen vatandaşlarımıza el uzatırken aynı zamanda dersler de çıkarmalıyız” dedi.

12:46 - 6/03/2023 Pazartesi
Güncelleme: 12:58 - 6/03/2023 Pazartesi
Yeni Şafak
Konya Büyükşehir Belediyesi genç mühendislere büyük ders verdi
Konya Büyükşehir Belediyesi genç mühendislere büyük ders verdi

Konya Büyükşehir Belediyesi, depremin hemen ardından ulaştığı Hatay’da arama kurtarma, yardım ve koordinasyon çalışmalarına katıldı. Şehrin alt yapısını da onaran belediye, yüzlerce aracı ve 2 bine yakın personeliyle kentteki çalışmalara destek verdi.



Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bu kez de kentteki 3 üniversitede inşaat mühendisliği okuyan öğrencileri, hocaları ile birlikte, inceleme yapmaları üzerine deprem bölgesine gönderdi.



Altay, sosyal medya hesabından öğrencilerin afet bölgesine gidişini duyururken, yaşanan afetten dersler çıkarılması gerektiğini de ifade etti.



Başkanın paylaşımı çok sayıda tebrik alırken, bazı Twitter kullanıcıları da diğer belediyelerin de yapılan çalışmayı örnek alması gerektiğini söyledi.


#Konya
#UğurİbrahimAltay
#İnşaatMühendisleri
#Deprem
#Hatay
1 yıl önce