|

CHP lideri PKK’nın gölgesine sığındı: Atatürk’ün kemiklerini sızlatan bu şahsın devirdiği çamlar haddi ve hududu çoktan aşmıştır

MHP lideri Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na ilişkin sert konuştu: Kılıçdaroğlu, PKK’nın gölgesine sığınmıştır. Kambur atılmalı, CHP’nin rotası başkent Ankara istikametine döndürülmelidir. Atatürk’ün kemiklerini sızlatan bu şahsın devirdiği çamlar haddi ve hududu çoktan aşmıştır

Haber Merkezi
00:30 - 9/07/2020 Perşembe
Güncelleme: 00:34 - 9/07/2020 Perşembe
Yeni Şafak
Devlet Bahçeli
Devlet Bahçeli
, 81 il teşkilatına gönderdiği genelgede gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, özetle şu mesajları verdi:

CHP Genel Başkanı gene şaşırtmamış, gene kendisine yakışan şaibeli ve şüpheli zihniyetini ifşa ve ilan etmiştir. Terörist Demirtaş’ın tutukluluğunu adalet ve demokrasinin yokluğuna bağlayan Kılıçdaroğlu, bu izansız üslubu kanalıyla PKK’nın gölgesine sığınmıştır. Kılıçdaroğlu hem partisine hem de Türkiye’ye kurulan vahim, hatta vandal bir kumpasın ana aktörü haline gelmiştir. Atatürk’ün kemiklerini sızlatan bu şahsın devirdiği çamlar haddi ve hududu çoktan aşmıştır.

ROTASI ANKARA’YA DÖNDÜRÜLMELİ

Türkiye tam iki yıl önce resmen uygulamaya geçen, Cumhuriyet tarihinin en muteber yönetim reformu olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin refakat ve imkanlarıyla kutlu bir geleceği kucaklayacaktır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türk milletinin başarısıdır. Temennim 25-26 Temmuz’da yapılacak CHP’nin 37. Olağan Büyük Kurultay’ında, bu partinin tepesine musallat olmuş ne idüğü belirsiz şahısların Cumhuriyet, Atatürk ve bağımsızlık sevdasıyla kalpleri çarpan sağduyulu CHP’liler tarafından tasfiye edilmeleridir. Kambur atılmalı, CHP’nin rotası başkent Ankara istikametine döndürülmelidir.

AVUKATLAR ÖZGÜRLEŞECEK

  • CHP’nin PKK-YPG-FETÖ’yle ilişki ve illiyet bağı ortadayken, kamuoyunda çoklu baro olarak bilinen kanun teklifine ihanet ve bölücülük yaftası vurmak bir başka rezalettir. Konuşmaya uzak, uzlaşmaya mesafeli, müzakere ve görüşmeden bihaber bu baroların ülkemizi huzursuzluk girdabına çekme gayretleri duvara toslamıştır. Görüşülen çoklu baro kanun teklifiyle barolar demokratikleşecek, avukatlar özgürleşecek, savunma daha da güçlenecektir.

#Devlet Bahçeli
#Kemal Kılıçdaroğlu
#CHP
#Mustafa Kemal Atatürk
4 yıl önce