|

CHP lideri zıvanadan çıktı

MHP lideri Bahçeli, 31 Mart’ın ilk mitingini Osmanlı’nın temellerinin atıldığı Söğüt’te yaptı. Kılıçdaroğlu’nun yalan üstüne yalan söylediğini ifade eden Bahçeli, “YPG’nin Türkiye’ye saldıracağına inanmıyor, terör örgütünü masum ve mağdur gösterecek kadar zıvanadan çıkıyor. Kılıçdaroğlu Türkiye’ye nereden bakıyor?” dedi.

Nur Banu Aras
04:00 - 11/03/2019 Pazartesi
Güncelleme: 02:51 - 11/03/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
MHP lideri Devlet Bahçeli Ertuğrul Gazi Türbesi’ni ziyaret etti.
MHP lideri Devlet Bahçeli Ertuğrul Gazi Türbesi’ni ziyaret etti.

MHP lideri Devlet Bahçeli, 31 Mart seçimleri kapsamında ilk mitingini Osmanlı’nın temellerinin atıldığı Bilecik’te gerçekleştirdi. Söğüt’te Ertuğrul Gazi Türbesi’ni ziyaret eden Bahçeli, daha sonra vatandaşlara seslendi:

“Türkiye’yi karanlığa itmek istiyor, milli bekamızı hedef alıyorlar. PKK/PYD/YPG bir yandan, FETÖ ve kripto damarı diğer yandan ülkemizin düşmesini gözlüyor. Şimdi bunlara bir de zillet eklendi.

NE KEMAL’İ, NE MERAL’İ

Bugün beka sorunlarımız geçmişe nazaran ağırlaşmıştır. Ne Kemal’i, ne Meral’i, ne Temel’i? Cumhur İttifakı Türkiye’nin aydınlık geleceğidir.
CHP-İP-HDP-SP-ÖDP aynı kafilede yerlerini almışlardır.
Atatürk’ün partisi terör örgütleriyle düşüp kalkmaktadır. CHP-HDP-İP arasında ibretlik kucaklaşma sahneleri vardır. FETÖ de bunların yanındadır.

CHP Genel Başkanı YPG’nin Türkiye’ye saldıracağına inanmıyor, terör örgütünü masum ve mağdur gösterecek kadar zıvanadan çıkıyor. Kılıçdaroğlu nerede yaşıyor? Ne yiyor, ne içiyor? Türkiye’ye nereden bakıyor? YPG’yi aklama ve temize çıkarma gayreti teröre destek ve yardım değil midir?

Kandil istedi CHP yaptı

İP Başkanı da HDP ile kuytu köşelerde görüşüyor. Rezalete bakınız. HDP; İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, Bursa, Mersin ve İzmir’de aday çıkarmıyor. CHP ve İP’i destekliyor.
CHP ve İP’in belediye meclis üyesi adayları nerede ve kimlerin müdahalesiyle tanzim edilmiştir? Kandil isim vermiş, CHP yazmıştır.
Kandil önermiş, İP tamam demiştir. Gerçek CHP’lilere sesleniyorum, vazgeçin bu Kemal Kılıçdaroğlu’ndan.
  • İşte 10 Mart, hodri meydan
  • Devlet Bahçeli’nin ikinci durağı Eskişehir oldu. Cumhur İttifakı mitinginde konuşan Bahçeli, “CHP Başkanı, Türk düşmanlarıyla kol kola girmekten, aziz Atatürk’ün kemiklerini sızlatmaktan rahatsız
  • olmamaktadır” dedi. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın “10 Mart’ta herkes İstanbul’u CHP’nin aldığını tayin edecek” sözlerine de tepki gösteren Bahçeli, şunları söyledi: “CHP zihniyeti Mart ayını sever, ara rejim meraklısıdır. Demokrasi dışı arayış sevdalısıdır. Türkiye üzerinde yeni bir hain deneme planlanıyor. Bugün 10 Mart, hodri meydan. Yüreğiniz yetiyorsa, cesaretiniz varsa dilinizin altındaki baklayı çıkarın.”
#MHP
#Devlet Bahçeli
#CHP
#Kemal Kılıçdaroğlu
5 yıl önce