|

CHP'de tepki çeken kongre: Koronavirüse rağmen iptal etmediler

Dünyayı saran koronavirüs salgınına karşı Türkiye olağanüstü tedbirler alırken, CHP'nin kadın kongresi düzenlemesi büyük tepki çekti.

15:37 - 15/03/2020 Pazar
Güncelleme: 16:50 - 15/03/2020 Pazar
Yeni Şafak
CHP İstanbul İl Başkanı Doktor Canan Kaftancıoğlu
CHP İstanbul İl Başkanı Doktor Canan Kaftancıoğlu

Çin'in Vuhan şehrinde ortaya çıkan ve dünya genelinde 150 binden fazla kişinin etkilenmesine, 5 binden fazla kişinin ise hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüs salgını Türkiye'de de görüldü.

Türkiye'de 6 vaka görülmesinin ardından okullar ve üniversitelerin tatil edilmesi, spor müsabakalarının seyircisiz oynanması, birçok ülke ile uçuşların durdurulması gibi sıkı önlemler alındı. Bir süre yapılacak toplantı, kongre, konser vs. gibi etkinliklerin ertelenmesi gerektiğine de vurgu yapıldı.

CHP'DEN TEPKİ ÇEKEN VURDUMDUYMAZLIK

Tüm bu alınan tedbirlere rağmen Canan Kaftancıoğlu yönetimindeki CHP İstanbul İl Başkanlığı, yüzlerce kişinin katılımıyla 14. Olağan İstanbul İl Kadın Kolu Kongresini gerçekleştirdi. CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun katılarak konuşma yaptığı kongreye yüzlerce kişinin katıldığı görüldü.


Kongre sonrası Canan Kaftancıoğlu, CHP milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Turan Aydoğan ve CHP'li bazı yöneticiler bir cenaze törenine katılırken, törende de uyarılara kulak asmayıp tokalaşmaları ve birbirleriyle sarılmaları dikkat çekti.



#CHP
#Koronavirüs
#Salgın
#Türkiye
4 yıl önce