|

CHP'den DEVA'ya ağır gönderme: Yüzde ikilik insanların atıp tutmasına aldırmamak lazım

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, "CHP'nin kendi başına seçim kazanması mümkün mü" diyen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a isim vermeden tepki gösterdi. "Yüzde ikilik olup olmadığı belli olmayan insanların atıp tutmalarına çok aldırmamak lazım." diyen Günaydın, "Sandık sonuçlarını bilemiyoruz. Sandık çıkış anketlerini biliyoruz ama onları da kimse mahcup olmasın diye söylemiyoruz. 'Tek başınıza seçim mi kazanabilirsiniz?' sorusuna 'Kazanacağımız yerler var, kazanamayacağımız yerler var' şeklinde cevap veririz. Peki aynı soruyu biz sorsak yanıtı var mı bu sorunun?" ifadelerini kullandı.

11:54 - 23/08/2023 Çarşamba
Güncelleme: 12:16 - 23/08/2023 Çarşamba
Yeni Şafak
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a isim vermeden tepki gösterdi.
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a isim vermeden tepki gösterdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "CHP kendi başına bugün herhangi bir seçime girip Türkiye genelinde, Türkiye'nin tümü için kazanması mümkün mü? Ya siz hayal mi görüyorsunuz? Bu ülke öyle bir ülke mi?" ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Halk TV yayınında Babacan'a isim vermeden tepki gösterdi.



'Mahcup olmasınlar diye oy oranlarını söylemiyoruz'

"Yüzde ikilik olup olmadığı belli olmayan insanların atıp tutmalarına çok aldırmamak lazım."
diyen Günaydın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sandık sonuçlarını bilemiyoruz. Sandık çıkış anketlerini biliyoruz ama onları da kimse mahcup olmasın diye söylemiyoruz. Araştırmalara göre oyu yüzde 2 yüzde 1 olan partilerin bize 'Tek başınıza seçim mi kazanabilirsiniz?' sorusuna 'Kazanacağımız yerler var, kazanamayacağımız yerler var' şeklinde cevap veririz.Peki aynı soruyu biz sorsak yanıtı var mı bu sorunun? "



#Gökhan Günaydın
#CHP
#Ali Babacan
#DEVA Partisi
8 ay önce