|

CHP'den paralel adım

Balyoz ve Ergenekon davaları sürecinde, Silivri'de tutuklu bulunan pek çok ismi ziyaret eden CHP, yine Silivri yolunda. CHP heyeti, bu kez 'paralel yapı' soruşturmasında 'terör örgütü yöneticiliği' suçlamasıyla tutuklanan Samanyolu Yayın Grubu'nun başkanı Hidayet Karaca'yı, Silivri'de ziyaret edecek.

13:08 - 6/02/2015 Cuma
Güncelleme: 14:01 - 6/02/2015 Cuma
Diğer

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz'den oluşacak CHP heyeti, Pazartesi günü Silivri'de tutuklu bulunan Hidayet Karaca'yı ziyaret etmek için, Adalet Bakanlığı'na resmen başvuruda bulundu.


Hürriyet'te yer alan habere göre CHP heyeti, bu kez 'paralel yapı' soruşturmasında 'terör örgütü yöneticiliği' suçlamasıyla tutuklanan Samanyolu Yayın Grubu'nun başkanı Hidayet Karaca'yı, Silivri'de ziyaret edecek.


Bugün gündemde yer alan diğer bir konu ise cemaatin CHP ve MHP ile milletvekilliği konusunda görüştüğü iddiasıydı. CHP ziyeretinin bu iddianın ardından gerçekleşmesi dikkat çekti. 


Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, 14 Aralık operasyonunda 'terör örgütü yöneticiliği' suçlamasıyla gözaltına alınmış, ardından tutuklanmıştı.  14 Aralık'ta paralel yapıya karşı gerçekleştirilen operasyonda aralarında Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alınmış ve Dumanlı daha sonra serbest bırakılmıştı.

#Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu
#Sezgin Tanrıkulu
#İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz
#CHP heyeti
#Silivri
#Hidayet Karaca
#paralel yapı
#Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca
#14 Aralık operasyonu
#Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı
9 yıl önce