|

CHP'li Deniz Demir'den Kılıçdaroğlu'nu hedef alan paylaşımları beğenen Murat Ongun'a: Bu kadar meraklıysan istifa edip siyasete gir

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun en yakınındaki isim Murat Ongun'a "Siyasete bu kadar meraklıysan istifa edip siyasete gir" cevabını verdi. Ongun, İmamoğlu'na "Genel Başkana karşı dikkatli ol" diyen Kılıçdaroğlu'nun sağ kolu Bülent Kuşoğlu'nu yerden yere vuran paylaşımları beğenmişti.

18:11 - 17/06/2023 Cumartesi
Güncelleme: 18:38 - 17/06/2023 Cumartesi
Yeni Şafak
CHP'li Deniz Demir, beğendiği paylaşımlarla gündem olan Murat Ongun'a yüklendi.
CHP'li Deniz Demir, beğendiği paylaşımlarla gündem olan Murat Ongun'a yüklendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki 'CHP Genel Başkanlığı' kavgasında sular durulmuyor. CHP liderinin sağ kolu Bülent Kuşoğlu, 'değişim' çağrısı yaparak Kılıçdaroğlu'na baş kaldıran İmamoğlu'na açıkça ayar verdi.

Kuşoğlu, CHP liderini kurultayda yeniden aday göstereceklerini belirterek,
"Grup Başkanımız da o mevkide otururken ya da Ekrem Bey Büyükşehir Belediye Başkanı'yken, Genel Başkan'a karşı daha dikkatli olmalılar"
ifadelerini kullandı.

Murat Ongun'un Twitter'daki beğenileri gündem oldu

İmamoğlu'un en yakınındaki isim Murat Ongun ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Kuşoğlu'nu yerden yere vuran paylaşımları beğenmesiyle parti içerisinde yaşanan krizi bir kez daha gözler önüne serdi.

Ongun'un beğendiği bir paylaşımda, Kılıçdaroğlu'nu hedef alan "CHP'yi batıran adamlar olarak tarihe geçeceksiniz" ifadeleri yer alıyordu.

CHP'li Deniz Demir'den Murat Ongun'a: Bu kadar meraklıysan istifa edip siyasete gir

Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanı, CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun en yakınındaki isim Murat Ongun'a "Siyasete bu kadar meraklıysan istifa edip siyasete gir" tepkisini gösterdi.



#CHP
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Ekrem İmamoğlu
#Bülent Kuşoğlu
#Murat Ongun
#Deniz Demir
10 ay önce