|

CHP’li Esenyurt Belediyesi’nde bir kişiye 4 ayrı müdürlük görevi

CHP’li Esenyurt Belediyesi’nde Mustafa Karatay’a, 4 farklı müdürlük görevi verildi. Karatay, aynı anda Basın ve Yayın Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Özel Kalem Müdürlüğü görevlerini yürütüyor. Yine aynı belediyede, Günnur Yıldırım isimli çalışan da Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü olmak üzere 2 farklı makamda görev yürütüyor.

12:37 - 3/03/2021 Çarşamba
Güncelleme: 12:58 - 3/03/2021 Çarşamba
Yeni Şafak
Esenyurt Belediyesi
Esenyurt Belediyesi

CHP’li belediyelerde yaşanan ‘akraba kadrolaşması’ ve tek bir kişinin birçok farklı makamda görevlendirilmesi olaylarına bir yenisi eklendi.

CHP’li Esenyurt Belediyesi’nde, Mustafa Karatay isimli çalışan, 4 farklı makamda müdürlüğe getirildi. Karatay, belediyenin Basın ve Yayın Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Özel Kalem Müdürlüğü görevlerini aynı anda yürütüyor.




Belediyenin Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü görevlerini de tek bir kişi yürütüyor. İki makamın başında da Günnur Yıldırım bulunuyor.


Benzer durumlar yakın zaman önce Aydın'ın Efeler Belediyesi'nde ve Denizli'de CHP'li Merkezefendi Belediyesi'nde yaşanmıştı. Efeler’de ve Merkezefendi’de bir kişinin 3 farklı müdürlük görevi yürüttüğü medyaya yansımıştı.


#chp
#esenyurt belediyesi
#müdürlük
#liyakat
#4 görev
3 yıl önce