|

Cihazımı getirin

Başakşehir’de Prof. Ömer Bender’in aracıyla birlikte Türkiye’de tek olan dustoskopi aleti de çalındı. Prof. Bender, “Hırsızlar, bilgisayar çantamla o tıbbi cihazı bana ulaştırsınlar” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 6/08/2018 Pazartesi
Güncelleme: 00:44 - 6/08/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Türkiye’de sadece bir tane bulunan duktoskopi cihazı, süt kanallarının içinin mikroendoskoplarla görüntülenmesini sağlıyor.
Türkiye’de sadece bir tane bulunan duktoskopi cihazı, süt kanallarının içinin mikroendoskoplarla görüntülenmesini sağlıyor.

İstanbul-Başakşehir’de bir doktorun, Türkiye’de tek olan tıbbi aletinin de içinde bulunduğu otomobili çalındı.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Ömer Bender, Başakşehir’de 34 HR 6551 plakalı otomobille seyrederken, plakası öğrenilemeyen bir başka araçla çarpıştı. Prof. Bender, hasara bakmak için aracından indi. Bu esnada karşıdaki araçtaki 2 kişiden biri, Bender’in çalışır vaziyette bıraktığı lüks otomobilini çaldı.

ARAÇTAN DAHA ÖNEMLİ

Polise başvuran Bender, çalınan aracının içinde kendisinin geliştirdiği, göğsü almadan göğüs başı akıntısına çözüm olacak ameliyatta kullanılan ve Türkiye’de sadece bir tane bulunan tıbbi aletin de olduğunu belirtti. Ultrason, mamografi ve MR’a göre daha net sonuç veren cihazını çalan hırsızlara seslenen Prof. Ömer Bender, “Cihaz, araçtan daha önemli. Hırsızların, bilgisayar çantamı ve o cihazı bir şekilde bana ulaştırmalarını arzu ediyorum” dedi.

#Ömer Bender
#Başakşehir
6 yıl önce