|

Delikli kuruş kadar değerleri yok

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD’nin 3 PKK’lı elebaşı için koyduğu 12 milyon dolarlık ödüle “Canilerin bizim nezdimizde delikli kuruş kadar değeri yok” diye tepki gösterdi.

Nur Banu Aras
04:00 - 14/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 02:25 - 14/11/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
​MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
​MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “PKK'lı teröristlerin başına ödül koymak YPG/PYD'yi perdelemektir” dedi. Bahçeli, MHP TBMM Grubu’nda şunları söyledi:

YENİ BİR ALDATMA SERÜVENİ:

* (ABD’nin üç PKK’lı için ödülü) Teröristlerin başına ödül koyulması sahip olunan niyet ve zamanlama itibariyle oldukça kuşku vericidir. ABD’nin YPG’yi kollayıp PKK’yı hedef haline getirmesi tamamen kandırmaca, yeni bir aldatma serüvenidir.

KURUŞ DEĞERLERİ YOK:

* PKK’lı teröristlerin başına ödül koymak, PYD/YPG’yi perdelemek, gözlerden uzak tutmak demektir. Ederi 12 milyon dolar olduğu ilan edilen canilerin işin özünde bizim nezdimizde delikli kuruş kadar değeri yoktur.

VAHŞİ BATI ALIŞKANLIĞI:

* 1 dolarlık FETÖ’cüler neyse YPG’li ve PKK’lı teröristler aynısıdır. ABD yönetimi YPG’yi saklayıp PKK’yı sobelemekle milletimizin gözünü boyayacağını, akılları çeleceğini, sempati uyandıracağını zannetmesin. Ödül yemi Vahşi Batı alışkanlığıdır.

FIRAT TERTEMİZ YAPILMALI:

* Fırat’ın doğusu da, batısı da tertemiz yapılmalı, ülkemizi çembere almak için çırpınan mihraklara dünyanın kaç bucak olduğu gösterilmelidir.

ATATÜRK DE BİZİMDİR, CAMİ DE:

* Atatürk’ü sevenler-sevmeyenler cepheleşmesi tehlikeli şekilde tırmandırılıyor. Atatürk de bizimdir, Ankara da bizimdir, cami de bizimdir, cemevi de bizimdir, doğulusu da biziz, batılısı da biziz, güneylisi de bizden, kuzeylisi de bizim ayrılmaz bir parçamızdır. Türkiye’yi tehlikeli bir girdaba çekmek için pusuya yatanlar Anıtkabir ile Kocatepe arasında fitne hatları oluşturmaya, bozgunculuk yapmaya, milli duyguları ve manevi duyarlılıkları pis oyunlarına alet etmeye asla kalkışmasınlar.

GÖZDEN GEÇİRMELİ:

*Diyanet İşleri Başkanı’nın durumunu gözden geçirip erdemli davranış içinde hareket etmesi ve gereğini yapması samimi tavsiyem ve temennim.”

#Devlet Bahçeli
#MHP
#ABD
5 yıl önce