|

Demirtaş'tan muhalefete çağrı: Birlikte hareket edelim

Millet İttifakı'nın gizli ortağı HDP'nin, terör soruşturmalarından cezaevinde bulunan eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, İYİ Partililere yönelik "ırkçılar" söylemini yumuşatma çabasına girdi. Muhalefete yönelik bir operasyon yürütüldüğünü ve saldırılar gerçekleştirildiğini savunan Demirtaş, ‘birlik’ çağrısı yaparak "Kınayarak ayıplayarak geçiştirilemez. Ortak tutum alınmalı, birlikte hareket edilmeli ve Meclis daha fazla işletilmeli" dedi.

11:28 - 11/03/2021 Perşembe
Güncelleme: 11:57 - 11/03/2021 Perşembe
Diğer
Selahattin Demirtaş
Selahattin Demirtaş

Eski HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, terör soruşturmalarından tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nde Gazete Duvar için bir yazı kaleme aldı.

"Yeterli tepki verilmiyor"

Demirtaş, muhalefete yönelik bir operasyon söz konusu olduğunu öne sürerek, muhalefet partilerini buna karşı yeterli tepkiyi vermemekle eleştirdi. "Tüm liderlere açık çağrı yapıyorum” diyen Demirtaş, muhalefete yönelik “operasyon” karşısında birlik olunmasını istedi.

"Ortak tutum almalıyız"

Demirtaş,
“Ortak tutum alınmalı. Birlikte hareket edilmeli ve Meclis daha fazla işletilmeli. Umarım meseleye ciddiyetle ve kararlılıkla yaklaşılır. Kınayarak ayıplayarak geçiştirilemez”
dedi.
#selahattin demirtaş
#muhalefet
#birlik
#çağrı
3 yıl önce