|

Depremzede vatandaş mikrofonu eline alıp muhalefete yüklendi: Bugün Cumhurbaşkanı kadar söz hakkı almış konuşuyorum hürriyet var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında Gaziantep'te yapılan deprem konutlarının teslim törenine katıldı. Erdoğan, konuşmasının ardından evini teslim alan bir vatandaşa mikrofon uzattı. Muhalefete tepki gösteren Remzi Kavak isimli vatandaş, "Altılı Masa bu ülkeyi yönetemez. Neden? Çünkü bunlar profesör değil bunlar daha doktor olacak doktor" ifadelerini kullandı. Muhalefetin 'adalet yok' söylemlerine de tepki gösteren vatandaş, "Çıkıyorlar adalet yok adalet. Nereye yok? Meşrutiyet mi var, krallık mı var, mutlakiyet mi var? Cumhuriyet var Cumhuriyet. Bugün Cumhurbaşkanı kadar söz hakkı almış konuşuyorum. Hürriyet var." ifadelerini kullandı.

19:14 - 22/04/2023 Cumartesi
Güncelleme: 19:27 - 22/04/2023 Cumartesi
Yeni Şafak
Gaziantep'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan mikrofonu alan depremzede vatandaş muhalefetin algılarına tepki gösterdi.
Gaziantep'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan mikrofonu alan depremzede vatandaş muhalefetin algılarına tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep Nurdağı Belpınar ve Mesthüyük Köyleri, Kahramanmaraş Türkoğlu Özbek Köyü Köy Evleri Anahtar Teslim Töreni'nde konuştu. Erdoğan, açıklamalarının ardından konutlarını teslim alacak depremzedelere mikrofonu verdi.

Depremzede vatandaş mikrofonu eline alıp muhalefete yüklendi

Nurdağı’nda yapımı tamamlanan köy evlerinden birinin sahibi olan Remzi Kavak isimli vatandaş, yaptığı konuşmada, muhalefete yüklendi.

"Bugün Cumhurbaşkanı kadar söz hakkı almış konuşuyorum hürriyet var"

Muhalefetin, "Adalet yok" söylemlerine tepki gösteren vatandaş, "Çıkıyorlar adalet yok adalet. Nereye yok? Meşrutiyet mi var, krallık mı var, mutlakiyet mi var? Cumhuriyet var Cumhuriyet. Bugün Cumhurbaşkanı kadar söz hakkı almış konuşuyorum. Hürriyet var." ifadelerini kullandı.

Kavak'ın açıklamaları şöyle:

"İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Altılı Masa bu ülkeyi yönetemez. Neden? Çünkü bunlar profesör değil bunlar daha doktor olacak doktor. Daha doçenti var profesörü var. Bir zamanlar Erdoğan'ın yanında olanlar var. Yazıklar olsun onlara. Bunlar bu ülkeyi yönetemezler. Yeni oy kullanacak olan gençlere sesleniyorum, Cumhurbaşkanımız destekler verecek size.

Çıkıyorlar adalet yok adalet. Nereye yok? Meşrutiyet mi var, krallık mı var, mutlakiyet mi var? Cumhuriyet var Cumhuriyet. Bugün Cumhurbaşkanı kadar söz hakkı almış konuşuyorum. Hürriyet var.

Cumhurbaşkanımızı çekemiyorlar, dünya imreniyor. Ona göre davranın."



#Gaziantep
#Recep Tayyip Erdoğan
#Muhalefet
#Nurdağı
1 yıl önce