|

Ders notları gönderilecek

AK Parti, siyasete yeni bir soluk getirmek için hayata geçirdiği Siyaset Akademisi’nin 18’incisini düzenliyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da daha önce Siyaset Akademisi’ni eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Siyaset Akademisi'ne davet etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/03/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:31 - 22/03/2018 Perşembe
Yeni Şafak
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

AK Parti’nin 18. dönemi start alan Siyaset Akademisi’ne davet etmesine karşın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılmadığını söyleyen AK Parti Ar-Ge Başkanı Hamza Dağ, CHP Lideri’nin parti içi kavgalarla uğraşırken kayıt yaptıramadığını söyleyerek “Akademi sonunda notları gönderelim. Bu kadar seçim kaybeden Kılıçdaroğlu’nun iyi bir siyaset akademisine ihtiyacı var. Derslere gelemese de bu eğitimi almış olur” dedi.

AK Parti, siyasete yeni bir soluk getirmek için hayata geçirdiği Siyaset Akademisi’nin 18’incisini gerçekleştiriyor. Bu güne kadar 60 bin kişinin eğitim gördüğü Siyaset Akademisi bu nedenle muhalefetinde hedefinde bulunuyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'da Siyaset Akademisi'ni eleştiren Kılıçdaroğlu'na çağrı yaparak, 18’inci dönem Siyaset Akademisine Kılıçdaroğlu’nu davet etmişti.

BİR ÇAĞRI DAHA GELDİ

Kılıçdaroğlu’nun Akademiye kayıt yaptırmaması üzerine AK Parti Genel Başkan yardımcısı Dağ’dan bir çağrı daha geldi.

"Siyaset Akademisi başlarken Kemal Kılıçdaroğlu’na bir çağrıda bulunmuştuk" diyen Dağ, "Bu kadar seçim kaybetti. Bu nedenle bir siyaset akademisi eğitimine ihtiyacı var. Bunun içinde akademiye kaydolması ve buradan da iyi bir eğitimle mezun olarak, AK Parti’nin vereceği belgeyi alıp milletin önüne gitmesini önermiştik. Herhalde olağanüstü kongre süreçleri, kendi parti içindeki uğraşları, milletvekillerine kapıyı gösterme ve delegelere tehdit savurma işleri nedeniyle Kılıçdaroğlu kayıt olmayı unutmuş olmalı. Akademimiz eğitim vermeye başladı ve burada bizim ders notlarımız ortaya çıkıyor Akademi eğitimimiz bitince bu notları kendisine göndermeyi düşünüyoruz. Bu sayede Kemal bey derslere gelemese de siyaset akademisinde bir şeyler öğrenir" diye konuştu.


#Kemal Kılıçdaroğlu
#CHP
6 yıl önce