|

Erdoğan: Bahçeli ile yarın görüşeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, erken seçim çağrısı yapan MHP lideri Devlet Bahçeli ile yarın bir görüşme yapacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli'nin yarın saat 13:30'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüşeceği bildirildi.

Yeni Şafak
11:54 - 17/04/2018 Salı
Güncelleme: 14:14 - 17/04/2018 Salı
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan - MHP Genel Başkanı Bahçeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan - MHP Genel Başkanı Bahçeli

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, erken seçim çağrısı yapan MHP lideri Devlet Bahçeli ile yarın bir görüşme yapacağını söyledi.

"Yarın görüşeceğiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grubu'nda yapacağı konuşmaya gelirken gazeteciler, 'Bahçeli'nin çağrısına bir yanıtınız olacak mı?' diye sordu. Erdoğan bu soruya "Şu an itibariyle bir yorumum olmayacak. Ama yarın Bahçeli ile bir görüşmem var" yanıtını verdi. Erdoğan daha sonra partisinin grubunda konuşmasını yaptı.

Görüşmenin saati belli oldu


Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli'nin yarın saat 13:30'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüşeceği bildirildi.




Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri seçimlerinin erkene alınarak 26 Ağustos 2018 tarihinde yapılması mesajını verdi.


#Erdoğan
#Cumhurbaşkanı
#AK Parti
#MHP
#Bahçeli
6 yıl önce