Silivri açıklarında batan gemideki kayıp 10 mürettebatın kimlikleri belli oldu

15:05, 02/09/2026, ÇarşambaG: Güncelleme: 15:06, 02/09/2026, Çarşamba
IHA
Silivri açıklarında batan gemideki kayıp 10 mürettebatın kimlikleri belli oldu
"Tuğberk İmamoğlu" isimli ticari gemideki kayıp personeli arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Marmara Denizi Silivri açıklarında gerçekleşen kaza sonrası batan Tuğberk İmamoğlu isimli kuru yük gemisinde bulunan ve arama kurtarma çalışmaları devam eden 10 kişilik mürettebatın isimleri ve görevleri açıklandı.

Marmara Denizi Silivri açıklarında iki geminin çarpışması sonucu batan "Tuğberk İmamoğlu" isimli ticari gemideki kayıp personeli arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Arama faaliyetleri sürerken, gemide görev yapan ve irtibat sağlanamayan 10 kişilik mürettebatın kimlik bilgileri ile görev listesi paylaşıldı.

Edinilen bilgilere göre, batan gemide aranan personellerin isimleri ve görevleri şu şekilde:

Yaşar Kayhan (Kaptan), Rahmi Temel (1. Zabıt), Atakan Alagöz (3. Kaptan), Aydın Demirci (Başmakinist), Gencer Aydın (2. Makinist), Eyüp Enes Cesur (Yağcı), Nidai Duman (Güverte Lostromosu), Nacican Keskin (Usta Gemici), Onuralp Demir (Gemici), Abdülbaki Mirzaoğlu (Aşçı)

Bölgede Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla yürütülen arama kurtarma çalışmaları hassasiyetle sürdürülüyor.


Marmara Denizi'nde 2 gemi çarpışmıştı: Gemilerin harita üzerindeki seyir geçmişi ortaya çıktı
Gündem
Marmara Denizi'nde 2 gemi çarpışmıştı: Gemilerin harita üzerindeki seyir geçmişi ortaya çıktı
Silivri açıklarında gemilerin çarpışmasıyla ilgili bölgeden ilk fotoğraflar ortaya çıktı
Gündem
Silivri açıklarında gemilerin çarpışmasıyla ilgili bölgeden ilk fotoğraflar ortaya çıktı
Bakan Uraloğlu'ndan Silivri açıklarındaki gemi kazasına ilişkin ilk açıklama: 11 dakikada battı
Gündem
Bakan Uraloğlu'ndan Silivri açıklarındaki gemi kazasına ilişkin ilk açıklama: 11 dakikada battı
 Silivri açıklarında 2 gemi çarpıştı, 10 mürettebat kayıp: Geminin batmış olduğu değerlendiriliyor
Gündem
Silivri açıklarında 2 gemi çarpıştı, 10 mürettebat kayıp: Geminin batmış olduğu değerlendiriliyor

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026