|

Gülen'in Akşener'i koruyun talimatı var

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında bugün suç duyurusunda bulunacağını açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e twitter'dan sert tepki gösterdi.

Yeni Şafak
04:00 - 15/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 02:41 - 15/10/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
​MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın
​MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın

Yalçın, "İP’in Müdiresi suçunu bastırarak baskın çıkacağını, güneşi balçıkla sıvayacağını, kirli ilişkilerinin hasıraltı edileceğini sanıyorsa aldanıyor" dedi.

PANDORA'NIN KUTUSU AÇILIR

Yalçın, “İP'in bahtsız Müdiresi MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli hakkında yarın suç duyurusunda bulunacakmış. Sevsinler onun suç duyurusunu! Aman ne iyi olur. Böylece Pandora'nın kutusu açılır, hanımefendinin kirli çamaşırları ortalığa serilir. 15 Temmuz'a yaklaşırken sözde Yurtta Sulh Konseyi'nin adını bir slogan gibi kullanıp Atatürk'ün veciz sözünü istismar ederek kamuoyuna işaret veren, sonra da ‘Ben başbakan olacağım’ diyen Müdire'deki densizliğe, pervasızlığa bakın hele! Azılı FETÖ firarisi Emre Uslu tarafından Türkiye düşmanı kanlı örgütün Cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edilen, hatta bu konuda adı geçen hainle 'tweet'leşen sanki kendisi değil de Venüs'ten gelmiş bir yaratık” ifadelerini kullandı.

DEMİREL ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYARINDA ÇIKTI

Semih Yalçın, “2016'da Isparta S. Demirel Üniversitesi'ne yönelik operasyonlar sırasında; Bilgi İşlem Merkezi'nin bilgisayarlarında, MHP'ye yönelik komplo kasetlerinin ham görüntüleriyle birlikte FETÖ elebaşının kendisi hakkında ‘Onu koruyun!’ talimatı çıkan, sanki müdire değil de bir başkası!” şeklinde konuştu.

#Semih Yalçın
#MHP
#Meral Akşener
6 yıl önce