|

Bakanlık takipte

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şarkıcı Halil Sezai’nin acımasızca dövdüğü 67 yaşındaki Hüseyin Meriç’in evine bir ekip göndererek “Yanındayız” mesajı verdi. Yapılan açıklamada, “Bu hadise, toplum vicdanını yaralamıştır. Kendisinin talepleri dahilinde bakanlığımız konuyu takip edecek” denildi.

Haber Merkezi
00:00 - 19/09/2020 Cumartesi
Güncelleme: 23:05 - 18/09/2020 Cuma
Yeni Şafak
Halil Sezai
Halil Sezai

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şarkıcı Halil Sezai’nin komşusu Hüseyin Meriç’i (67) darbetmesi üzerine harekete geçti. Bakanlığa bağlı ekipler Meriç’i ziyaret ederek kanuni haklarını ve bakanlığın hizmet modellerini anlattı.



HİZMETLER ANLATILDI

Ziyaretle ilgili Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada ise “Kamuoyunda tanınan bir kişi tarafından 67 yaşındaki Hüseyin Meriç büyüğümüzün darp edilmesi hepimizi derinden üzmüştür” ifadesine yer verildi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İstanbul İl Müdürlüğü’nün 16 Eylül’de ivedi bir şekilde konuyla ilgili inceleme yaptığı ve ekiplerin Meriç’i evinde ziyaret ettiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi: “Mağdura Bakanlığımız hizmet modelleri anlatılmış ve kendisine kanuni hakları hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Kendisinin talepleri dahilinde Bakanlığımız konuyu takip edecektir. Milli ve manevi değerlerimizle hiçbir şekilde örtüşmeyen ve kabul edemeyeceğimiz bu hadise, toplum vicdanını yaralamıştır.”

#Halil Sezai
#Dayak
#Tutuklu
4 yıl önce