|

Her zaman milletimizin hizmetindeyiz

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Meclis başkanlığından istifa edeceğine dönük haberlere itibar edilmemesi gerektiğini söyledi. Yıldırım, “Biz her zaman milletimizin hizmetinde olduk, ömrümüzü milletimizin yüzünü ağartmak, hayatını kolaylaştırmak için sarf ettik” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 21/12/2018 Cuma
Güncelleme: 02:16 - 21/12/2018 Cuma
Yeni Şafak
Binali Yıldırım, İstanbul’daki Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 1. Bölge Müdürlüğü’nde, Boğaz köprülerinden cezalı geçiş yapan araç sahiplerinin temsilcileriyle toplantı yaptı.
Binali Yıldırım, İstanbul’daki Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 1. Bölge Müdürlüğü’nde, Boğaz köprülerinden cezalı geçiş yapan araç sahiplerinin temsilcileriyle toplantı yaptı.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Boğaz köprülerinden cezalı geçiş yapan araç sahiplerinin temsilcileriyle İstanbul’da bir araya geldi. Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Yıldırım, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

YALAN HABERLERE İTİBAR ETMEYİN

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olmayacağı yönündeki haberlerin son günlerde arttığı ve istifa edeceğine dair haberlerin sorulması üzerine Yıldırım, “Kim söylemiş, kim demiş?” diyerek cevap verdi.Kendisinden duyulmayan hiçbir söze inanılması gerektiğini vurgulayan Binali Yıldırım şöyle devam etti: “Ne yapacağımızı, ne karar vereceğimizi biz İstanbullularla paylaşacağız. Onun için yalan, yanlış haberlere itibar etmenize gerek yok. Bugünlerde kehanette bulunanların sayısı arttı. Hatta fal baktıranlar bile var. Biz her zaman milletimizin hizmetinde olduk, ömrümüzü milletimizin yüzünü ağartmak, hayatını kolaylaştırmak için sarf ettik. Bundan sonra da aynı şekilde Rabbim yine bizim milletimize hizmet etmeyi nasip eder. Bu hizmetleri beraber yaparız.” Yıldırım, köprü geçiş cezalarıyla ilgili olarak da düzeltici bir işlem yapacaklarını söyledi.

SORUN KÖKTEN ÇÖZÜLECEK

Binali Yıldırım, “6001 sayılı karayolları kanununa geçici bir madde koyarak kökten çözeceğiz. Bu düzenlemeyle bu cezaların yazıldığı günden bu düzenlemenin Meclisten geçtiği güne kadar olan bütün cezaların affedilmesi birinci iş bu” dedi. Yıldırım ayrıca para ödemiş olanların da mart sonuna kadar müracaatları halinde ödedikleri paralarının geri ödeneceğini kaydetti.

#TBMM
#Binali Yıldırım
#İstanbul
#Adaylık
#Köprü
#Ceza
5 yıl önce