|

Hürriyet yazarı Melis Alphan terörle korkuttu!

Beşiktaş'taki saldırılar Türkiye'yi yasa boğarken, yurdun dört bir yanında vatandaşların teröre karşı tek yürek olduğu görülüyor. Hürriyet gazetesi yazarı Melis Alphan ise çocuğu olmadığı için kendi adına teselli bulduğunu ve sevindiğini, metro gibi kalabalık yerlerden kaçındığını yazdı.

Yeni Şafak
09:47 - 12/12/2016 Pazartesi
Güncelleme: 09:59 - 12/12/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Hürriyet gazetesi yazarı Melis Alphan​'ın Beşiktaş'taki saldırılara dair yazdığı yazı tepki çekiyor.
Hürriyet gazetesi yazarı Melis Alphan​'ın Beşiktaş'taki saldırılara dair yazdığı yazı tepki çekiyor.

Hürriyet gazetesi yazarı Melis Alphan, Cumartesi akşamı Beşiktaş'ta düzenlenen terörist saldırılara ilişkin olarak kaleme aldığı yazısında skandal ifadelere yer verdi. Korku ortamı oluşturmayı amaçladığı yazıda, çocuğu olmadığına sevindiğini yazdı.



400 kilo bombanın kullanıldığı saldırıyı, küresel istilacıların taşeronluğunu yapan PKK üstlendi. Milli yas ilan edildi, yurdun her yanında bayraklar yarıya indi. Millet, kan emici vampirlere karşı bir kez daha kenetlendi. Hürriyet gazetesi yazarı Melis Alphan'ın bugünkü yazısında yer verdiği ifadeler ise dikkati çekti.



Teselli buldu

Alphan, 'insan çocuğu yok diye sevinir mi hiç!' başlıklı yazısında çocuğu olmamasından teselli duyduğunu yazdı. Kalabalık ortamlardan uzak durduğunu ve memleketten gidebilenlerin gittiğini yazan Alphan, "Sadece sağ kalmaya çalışarak geçen bir hayata nasıl alışır ki insan?" dedi.








#Melis Alphan
#Beşiktaş
#Terör
7 yıl önce