|

İnceöz: CHP lideri milletin aklıyla alay ediyor

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sözlerine tepki göstererek “Kemal Kılıçdaroğlu, 2019 seçimleri yaklaştıkça yine akla izana sığmayan açıklama ve söylemlerle Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef almaktadır. 15 Temmuz hain darbe girişiminin hedefi olan ve FETÖ`cü hainler tarafından hedef alındığı mahkeme tutanaklarına giren Sayın Cumhurbaşkanımızı FETÖ`nün 1 numarası ilan etmek, bu milletin aklı ile alay etmektir." dedi.

Yeni Şafak
18:23 - 27/03/2018 Salı
Güncelleme: 18:39 - 27/03/2018 Salı
IHA
AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz
AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine tepki gösterdi.

İlknur İnceöz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"15 Temmuz hain darbe girişiminin hedefi olan ve FETÖ`cü hainler tarafından hedef alındığı mahkeme tutanaklarına giren Sayın Cumhurbaşkanımızı FETÖ`nün 1 numarası ilan etmek, bu milletin aklı ile alay etmektir.

Bu aziz millet, 15 Temmuz alçak darbe girişimi karşısında Sayın Cumhurbaşkanımızın “meydanlara inin” talimatı ile FETÖ`cü hainlerin TSK`dan gasp ettiği uçaklara, tanklara ve silahlara karşı canlarını hiçe sayarak, “demokrasi zaferi” kazanırken, tankların arasından geçip televizyon karşısında kahve içerek darbenin akıbetini bekleyen Kılıçdaroğlu, FETÖ avcılığına aynaya bakarak başlasın.

  • Kılıçdaroğlu ne Cumhurbaşkanlığı Külliyesi`nde ne de AK Parti içinde boşuna FETÖ`cü aramasın.
  • Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık
    ” diyen liderimiz varken eğer Kılıçdaroğlu siyasetin içinde FETÖ`cü arıyorsa, kendi partisine baksın.
  • Kılıçdaroğlu önce FETÖ terör örgütü olarak ilan edildikten sonra, FETÖ`ye ait yayın organlarının kapısının önünde nöbet tutan, yayınları kapatılırken gözyaşlarını tutamayan, FETÖ`nün finans ayağına operasyon düzenlendiğinde koşa koşa bu terör yuvalarına gidip hesap açtıranlara baksın.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde “ittifak” yaptıklarını itiraf eden CHP milletvekilleri herkesin malumu iken, anlaşılan o ki 2019 seçimleri için CHP yine ittifak arayışına girmiş durumda.

Kılıçdaroğlu`nu Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik yakışıksız ifadelerinden dolayı kınıyor, bir defa daha FETÖ avcılığını kendi partisinde yapmasını tavsiye ediyoruz."

#İlknur İnceöz
#AK Parti
#CHP
6 yıl önce