|

İrem Atan ‘kanserim’ diyerek sosyal medyada herkesi kandırıp para topladı: Haluk Levent ayağına gitmişti

İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan İrem Atan isimli şahsın, uzun bir süredir insanları "kanserim" diyerek kandırıp hem vicdanlarını hem paralarını sömürdüğü ortaya çıktı. Durum bir Twitter kullanıcısının yaptığı paylaşımla duyuldu. Atan, neredeyse 1 yılı aşkın süredir istikrarla insanları dolandırıyor. Sahtekar kızın aynı yalanla kandırdığı kişilerin arasında Haluk Levent de bulunuyor.

23:09 - 4/03/2020 Çarşamba
Güncelleme: 23:19 - 4/03/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
İrem Atan
İrem Atan

Sosyal medyanın ulaşabildiği geniş kitle, şimdilerde bir dolandırıcılık aracı olarak da kullanılıyor. Dolandırıcılığın boyutu ise akıllara durgunluk veriyor.

"Kanserim" diyerek insanların vicdan ve paralarını sömürdü

  • İzmir'de yaşayan İrem Atan isimli bir şahıs, kanser olduğu yalanıyla aylardır insanları dolandırıyor. Beyin tümörü nedeniyle kemoterapi tedavisi gördüğünü söyleyen Atan,
    insanların sadece vicdanını sömürmekle kalmayıp paralarını da sömürüyor.

Sosyal medyada başlayan yalan sosyal medyada son buldu

  • Sosyal medya aracılığıyla başlayan dolandırıcılık olayı yine sosyal medya ile açığa çıktı. Bir Twitter kullanıcısı attığı tweet zinciriyle Atan'ın dolandırdığı insanların başından geçenlerin bir kısmını paylaştı.

Kurbanlardan biri de Haluk Levent

Geçtiğimiz yaz Ege turnesinde olan Haluk Levent'e sosyal medya üzerinden ulaşan Atan, şarkıcıyla buluştu. Yalanının ortaya çıkmasından kaygılanmak şöyle dursun, bir de üzerine açıklama yapan İrem Atan'ın, basına "İzmir çevresinde olduğunu duydum ve Haluk Levent ile iletişime geçmek istedim. Sağ olsun beni kırmadı ve bir araya geldik. Çay içtik, sohbet ettik. Bana gitarıyla birçok şarkı söyledi.
Tedavim sırasında bana destek vereceğini ve her zaman yanımda olacağını söyledi
" açıklamasında bulunduğu ortaya çıktı.

Bu tip sahtekarlıklar gerçek ihtiyaçlıları zor duruma düşürüyor


  • Genç kızın yaptığı duygu tacirliği, sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki gördü. Böyle sahtekar zihniyetteki insanlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olan ve sesini sosyal medyadan duyurmaya çalışan insanların dolandırıcı muamelesi görüyor olmasına dikkat çekildi.

#İrem Atan
#Dolandırıcılık
#Sahtekarlık
#Kanser
#Yalan
4 yıl önce