|

İsmail Koncuk'tan İYİ Parti'ye: HDP’li Pervin Buldan’ın sözlerini sineye mi çekeceksiniz?

Eski İYİ Parti Milletvekili İsmail Koncuk, HDP'li Pervin Buldan'ın 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti ile ittifak yaptıklarına ilişkin itirafı sonrası partililere seslendi. Buldan'ın "Kimse bizden 31 Mart’taki desteği beklemesin" sözlerini hatırlatan Koncuk, "Bildiğinizi yapın! diyecek bir babayiğit çıkar mı? Sineye mi çekeceksiniz" sorularını yöneltti.

09:55 - 14/07/2021 الأربعاء
Güncelleme: 10:29 - 14/07/2021 الأربعاء
Yeni Şafak
İsmail Koncuk
İsmail Koncuk

CHP ve İYİ Parti, 31 Mart yerel seçimlerinde HDP ile gerçekleştirdiği ittifakı gizlemeye çalışsa da HDP'den, yapılan ittifaka dair dün yeni bir açıklama daha gelmişti.

"Bizden 31 Mart’taki desteği beklemeyin"

Gaziantep'te bir konuşma yapan HDP'li Pervin Buldan,
"31 Mart seçimlerinde desteklediğimiz demokratik güç birlikleri kıymetliydi. Bundan sonraki süreçte kimse bizden aynı tavrı beklemesin"
demişti.

"İYİ Parti her yolu mübah görüyor"

"İktidar olmak için her yolu mubah gören bir anlayış şu an İYİ Parti'yi yönetiyor" diyerek istifa eden Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Buldan'ın bu sözlerinin ardından İYİ Partililere "Sineye mi çekeceksiniz?" diye seslendi.

"Bildiğinizi yapın' diyecek çıkar mı?"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Koncuk, HDP'li Buldan'ın sözlerini paylaşarak "Bildiğinizi yapın!' diyecek bir babayiğit çıkar mı? Sineye mi çekerler?" dedi.



#iyi parti
#ismail koncuk
#istifa
#hdp
#pervin buldan
#31 mart
#yerel seçim
#ittifak
#sineye mi çekeceksiniz
٪d سنوات قبل