|

İstanbul Valiliği uyardı: Bir hafta boyunca sürecek

İstanbul Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava durumu değerlendirmelerini yayımlayarak uyarıda bulundu. Valilik açıklamasında yarından itibaren hava sıcaklıklarının artarak mevsim normallerinin 4 ile 8 derece üzerinde seyredeceği kaydedilerek gün içinde dikkat edilmesi gereken saatleri de belirtti.

20:12 - 27/08/2020 Perşembe
Güncelleme: 20:23 - 27/08/2020 Perşembe
Yeni Şafak
İstanbul'da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak.
İstanbul'da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak.
İstanbul’da Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; 28 Ağustos Cuma gününden itibaren hava sıcaklıklarının artarak mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
raporlarında Marmara Bölgesi’nde yağış beklenmiyor. İstanbul Valiliği mevsim normalleri üzerinde seyredecek sıcaklıklar için İstanbulluları uyardı.

Hava sıcaklığında bu saatlere dikkat


Valilikten yapılan açıklamada yarın 28 Ağustos Cuma, hafta sonu ve önümüzdeki hafta boyunca etkili olması beklenen sıcak hava dalgasından dolayı güneş ışınlarının dik geldiği 11 ile 16 saatleri arasında başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği vurgulandı.

Önümüzdeki günlerde İstanbul’da görülmesi beklenen en yüksek sıcaklıklar, 31-33 derece civarında olması bekleniyor.


#hava durumu
#sıcaklık
#istanbul valiliği
4 yıl önce