|

İYİ Parti'den CHP'ye rest: İpleri koparmayız gerekirse keser atarız

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Twitter hesabından yaptığı paylaşımla İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP Eş Başkanı Pervin Buldan'ı yan yana getirmesi nedeniyle başlayan kriz büyüyor. İYİ Partili yetkililer yapılan paylaşıma tepki gösterirken bir cevap da İYİ Parti İBB Meclis Üyesi ve İYİ Parti İBB Grup Sekreteri Ali Kıdık'tan geldi. Kıdık, ''Biz ipleri koparmayız gerekirse keser atarız. Seçim ittifakı yaptık, teröristlerle anılma ittifakı yapmadık.'' ifadelerini kullandı.

11:09 - 8/03/2021 Pazartesi
Güncelleme: 11:23 - 8/03/2021 Pazartesi
Yeni Şafak
İYİ Parti İBB Meclis Üyesi ve İYİ Parti İBB Grup Sekreteri Ali Kıdık
İYİ Parti İBB Meclis Üyesi ve İYİ Parti İBB Grup Sekreteri Ali Kıdık

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP'li Pervin Buldan'la birlikte tüm kadın siyasetçilerin ve kadın belediye başkanlarının kadınlar gününü kutladı.

İmamoğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP'li Pervin Buldan'ı yan yana getirerek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlaması krizi İYİ Partililer arasında büyüyor.

Son olarak İYİ Parti İBB Meclis Üyesi ve İYİ Parti İBB Grup Sekreteri Ali Kıdık da olayla ilgili tepki gösterdi. Twitter hesabından paylaşım yapan Kıdık, ''Biz ipleri koparmayız gerekirse keser atarız'' ifadelerini kullandı.

Ali Kıdık'ın tweetleri şöyle:

#iyi parti
#chp
#mhp
#AK Parti
#Meral Akşener
#Ekrem İmamoğlu
3 yıl önce
default-profile-img